Nema sumnje da će ovog proleća, a slobodno možemo reći i leta, u fokusu trendseterki biti svetli tonovi kada je reč o manikiru. Iako su na listi popularnih boja i nijanse crvene, zelene, ljubičaste... čini se da su it devojke ipak više na strani neutralnih i pastelnih tonova, među kojima se jedna nova boja posebno izdvojila i postala #1 trend u salonima. 

Reč je o buttermilk nijansi koju bismo najlakše opisali kao kombinacija putera i mleka (kako i samo ime kaže), odnosno, kao veoma svetla pastelna žuta.

Iako nije upadljiva koliko i klasična žuta boja, ona isto tako privlači pažnju već na prvi pogled. Samim tim, manikir koji ćete dobiti koristeći ovu nijansu može se opisati kao nežan i minimalistički.

Inače, ova boja sjajno "trpi" različite završnice, te će tako fantastično izgledati u kombinaciji sa hromom, sjajnom ili mat završnicom ili pak kao alternativa klasičnom frenču

Buttermilk tonovi izgledaju skupo i elegantno, što im je veliki plus, a dobro pristaju svim oblicima noktiju i dužinama. 

Pročitajte još: OD VANILLA CHROME NE POSTOJI LEPŠI MANIKIR OVE SEZONE: Dovoljan je jedan pogled da se zaljubite u boju koja VRIŠTI SKUPO

Inače, nežni žuti tonovi poput pomenutog već neko vreme su "hot trend" i kada je reč o modi, te pomama za ovom nežnom bojom ne treba da čudi.

Zato smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom, a samo je na vama da odbarete stil koji vam se najviše dopada i samu nijansu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Nokti za 2024. godinu Tiktok/thewnailbar

Izvor: Wanted J. S.