Ništa tako ne govori proleće, kada je reč o tendi manikiru, kao svetle nijanse noktiju. Iako smo mesecima unazad bili svakako fokusirani na neutralne tonove, čini se da se it devojke poslednjih nedelja masovno vraćaju boji koja je gotovo sinonim za toplo vreme - beloj. 

Naravno, ne mislimo na, kako je još zovu "kreč" belu, već na nežne milky nijanse koje fantastično pristaju svima, imale kratke ili duge nokte, 25, 35, 55 ili 60 godina. 

Mlečni tonovi gotovo su univerzalan način da i vaše šake izgledaju uredno, romantično, nežno, ali i podmlađeno, te ne čudi što su godinama unazad, sa prvim zracima prolećnog sunca, na listi najomiljenijih u salonima.

Pročitajte još: MANIKIR KOJI ĆE OBOŽAVATI DEVOJKE SA KRATKIM NOKTIMA: Čini da izgledaju duže i jedini je koji imamo u planu ovog proleća

Ove sezone, milky dobija i mali twist, te se nijansiranje kreće od gotovo providnog, preko mat varijanti, hromiranih, bisernih, pa sve do elegantnije verzije gorepomenute "kreč-bele".

Mi smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom, i pronašli smo primere zbog kojih zaista više ne pomišljamo na bilo koju drugu boju osim bele.

Providno beli

Krem beli

Biserno beli

"Bela kafa" 

Klasični "milky" 

"Shell" beli

Hromirani

Moon nails

Beli ombre

Matte milky

"Frozen french"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Zanoktice TikTok/footdocdana

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!