Kada je reč o trendovima manikira za ovo proleće, sudeći po mrežama, ide se iz krajnosti u krajnost. Što znači, podjednako će biti popularni nokti upečatljivih boja i dizajna, kao i neutralni tonovi koji su do sada, slobobodno možemo reći, bili jedan od najčešćih izbora bjuti zaljubljenica. 

Isto važi i za sam oblik noktiju, te je tako badem bio jedan od najpoželjnijih. No, sada se situacija pomalo menja, te su sve popularniji kratki nokti za koje se uglavnom smatralo da ne mogu da "trpe" određene stilove manikira. 

No, šta ako kažemo da je jedan od glavnih trendova za naredne mesece mikro stil koji izgleda podjednako dobro i na dugim i na kratkim noktima, a veliki plus mu je što noktanu ploču čini elegantnijom i dužom

Reč je o mikro frenču i ovaj manikir bjuti zaljubljenice ocenile su najvišim ocenama. Najbolje od svega je što "trpi" i boju i nude varijante, koje će, pretpostavljamo, i dalje biti među najtraženijim. 

Inače, koliko je mikro frenč popularan svedoči i to što ga viraju i mnoge slavne dame, poput Zedeje ili pak Margo Robi koja je ovaj stil ponela na dodeli AACTA nagrada. 

Margo Robi obožava mikro frenč.
instagram/betina_goldstein 

Pročitajte još: BOJE KOJE IZGLEDAJU SKUPO SAMO AKO SU NOKTI KRATKI: Izaberite neku od trendy nijansi koje sve gledamo sa obožavanjem

Mikro frenč je učinio da ruke izgledaju elegantno i uredno, "skupo" i prefinjeno, što je ogroman plus, a kako je akcenat na tankoj liniji na vrhu nokta, ovo je nešto što možete da izvedete i same, u kućnim uslovima.

Mi smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom, a na vama je samo da odaberete stil koji vam se dopada i odnesete fotografiju svojoj manikirki.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Hejli biber nokti tiktok/amberjhnails

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!