Možda je do sada važilo "pravilo" da trendseterke zimi biraju tamnije tonove noktiju. No, ove sezone više su bile tražene svetlije i nude nijanse.

Sve moguće varijante neutralnog manikira dolazile su u obzir, te je jasno da prozirne, bazne nijanse i dalje ostaju na tronu najpopularnijih, sa malim "osvrtom". 

Pored klasičnih rozikastih, nijansi u boji mesa i slično, još jedna boja postala je, čini se, preko noći, opsesija trendseterki, a koliko je popularna svedoči i to što su je već "prošetale" i Selena Gomez i Dženifer Lopez

Reč je o lila boji, koja je sada sa dolaskom toplijeg vremena gotovo postala "must" u salonima. Glavni razlog popularnosti je to što ova nijansa dobro pristaje svakom tonu kože, kao i obliku nokta, ali i ujedno čini ruke urednijim, a sam manikir luksuznijim.

Lila nijansa je glavni trend za proleće 2024.
instagram/thenailjunkie.fl 

Pročitajte još: SVE IT DEVOJKE U FEBRUARU BIRAJU SAMO JEDAN MANIKIR: Nema romantičnijeg a izgleda sjajno i na kratkim i na dugim noktima

Lila "trpi" i varijacije sa različitim završnicama, te će izgledati sjajno i hromirana, mat, sa šljokicama ili kada ima visok sjaj.

Zanimljivo je da ova boja dobro izgleda i u svim izvedbama manikira, bilo da radite gel, gel lak, biab, ili jednostavno lakirate nokte. 

Kada je reč o lakovima, najpopularniju nijansu potpisuje OPI - "Polly Want a Lacquer?", a glavni joj je plus što daje efekat salona, odnosno, kao da su vam nokti profesionalno sređeni.

Opi lak Amazon.
amazon 

Mi smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom, te bacite pogled na sjajne predloge trendseterki koje su izabrale lila boju kao svoju go-to nijansu poslednjih nedelja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted J. S.