Kada govorimo o trendovima manikira, jasno je da je 2023. definitivno bila u znaku nude tonova. Da, nosile su se i tamne boje i tonovi crvene, ali neutralne nijanse bile su one koje su u većini slučajeva bile #1 it devojaka.

Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir vladavina "clean girl" trenda, te su nekada bazne boje koje su se ranije uglavnom koristile kao osnova za french i druge, postale omiljeni trend manikira.

Nokti u neutralnim pink tonovima ne samo da izgledaju elegantno i uredno, već i ostavljaju "skup" izgled, a jedna od najpopularnijih nijansi upravo je i "Sweet Candy Breath".

biosculpture najprodavaniji lak.
biosculpture 

Ovaj britanski brend prodao je na milione bočica sa popularnom bojom, a podjednako su popularne i alternative poput OPI nijansi ili pak "bubble bath" od Essie koji voli i niko drugi do Kejt Midlton.

Nude nijansa njen je omiljen "go-to", te je u retkim prilikama kada nosi lak za nokte možemo videti upravo sa ovom bojom.

Lak koji voli Kejt Midlton.
GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

Da napomenemo da nije reč o opaque nijansi, odnosno neprozirnoj, već sasvim suprotno - upravo ta prozirnost koju nosi sasvim je dovoljna da prekrije nokat ali da se ipak nazire i ploča, čime se dobija utisak da su vam nokti prirodno takvi, i da sate i sate provodite u salonima za ulepšavanje.  

Zato i ne čudi što ovu boju zovu još "manikirom žene milionera", upravo jer izgleda skupo i bezvremeno.

Pročitajte još: NIJEDAN MANIKIR NIJE TAKO SEXY KAO FRENCH U OVOJ BOJI: Stilovi koji svaku ženu od zanosne pretvaraju u femme fatale

Mi smo pronašli lakove sa sličnom nijansom koje možete kupiti u Srbiji, a u nastavku možete videti i još neke nude varijante manikira Kejt Midlton koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

benu apoteke, dm Pogledajte koji nude lakovi za nokte su alternativa za najpopularniju "skupu" nijansu "Sweet candy breath".

 Nude nokti

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!