Nema sumnje da, kada je reč o manikiru, ove jeseni vlada "ljuta" borba između dva "fronta" - tamnih, bordo i čokoladnih nijansi i svetlih, "clean" tonova koje su ovog puta nisu rezervisane samo za toplije vreme kao što je to bio slučaj prethodnih godina. 

Nude nijanse i dalje su jedne od najpopularnijih u salonima, a čist, negovan izgled ruku i noktiju i te kako je na ceni. 

Međutim, jedna nijansa posebno se istakla i reč je o "Sweet Candy Breath", odnosno, popularno nazvanoj "manikir žene milionera".

biosculpture lak za nokte.
biosculpture 

Boja koju potpisuje britanski brend BioSculture rasprodata je u tamnošnjim drogerijama, što ne treba da čudi jer gel-lak za nokte koji košta oko 12 funtidaje daleko skuplji izgled, koji "preko" mnogi plaćaju i na stotine dolara. 

Srećom, za one koji ne rade gel ili gel-lak, postoje i drogerijske alternative, a dostupne u našoj zemlji pogledajte u galeriji u nastavku:

benu apoteke, dm Pogledajte koji nude lakovi za nokte su alternativa za najpopularniju "skupu" nijansu "Sweet candy breath".

Nude tonovi su svakako doživeli ogromnu popularnost zbog clean girl estetike,  a ova nijansa koja je savršena kombinacija pink i braonkaste neutralne noktima daje glossy završnicu i čini da izgledaju skupo nevezano da li imate dug ili kratak manikir

Takođe, nije reč o opaque nijansi, odnosno neprozirnoj, već sasvim suprotno - upravo ta prozirnost koju nosi sasvim je dovoljna da prekrije nokat ali da se ipak nazire i ploča, čime se dobija utisak da su vam nokti prirodno takvi, i da sate i sate provodite u salonima za ulepšavanje. 

Zato i ne čudi što ovu boju zovu još "manikirom žene milionera". Kako su mnoge imućne žene priznale, istina je da će retko nositi jarke boje noktiju, što dokazuju i neke poznate dame poput Kejt Midlton, Sofije Riči, Amal Kluni i mnogih drugih. 

A još varijacija "Sweet candy breath" boje pogledajte u nastavku. 

Pročitajte još i: AKO VOLITE KRATKE NOKTE, OVE JESENI NOSI SE SAMO JEDAN OBLIK: Izgleda prefinjeno i čini svaki manikir za klasu boljim

Bonus video:

hejli biber nokti TikTok/haileybieber