Baš kao i dugi nokti, kratki nokti mogu izgledati izuzetno elegantno. Kada su pravilno stilizovani i negovani, daće vašim rukama sofisticiran izgled koji se lako prilagođava raznim prilikama, uključujući poslovne sastanke, večere i društvene događaje. Iako su nokti kraći, to ne znači da ne mogu biti kreativni i zanimljivi.

Kratki nokti mogu biti ukrašeni različitim bojama lakova, šljokicama, mat i sjajnim završnim obradama i raznim šarama kao što su pruge, tačke ili cvetni motivi. Izgledaće sjajno i manje nametljivo od dužih noktiju.

kratki nokti su hit
Instagram 

Glasamo za sve varijante, ali ako ste minimalista u duši, onda će vas oduševiti jednostavni monohromni manikir kojima možete dati dašak unikatnosti uz nekoliko suptilnih dezena ili linija koje će vaše nokte učiniti posebnim.

S druge strane, razigrani dizajn i pregršt šljokica, koji su prikladni za period koji je pred nama, oduševiće sve one koji vole upečatljive nokte. Postoji malo izbora za svakoga, na vama je da izaberete onu koja najbolje odgovara vašem stilu i ličnosti.

Stoga, ako ćete uskoro da napravite novi manikir i niste sigurni kakve nokte da uradite - inspirišite se našim predlozima!

Možda će vas zanimati: TRENDY TAMNE NIJANSE KOJE SU REZERVISANE ISKLJUČIVO ZA KRATKE NOKTE: It devojke ih obožavaju jer manikir izgleda skupo