Kako se menjaju trendovi u modnoj industriji, menjaju se i beauty noviteti. Odavno smo ušli u 'renesansno' vreme noktiju sa teksturiranim hromom, reljefnim dezenima, izvajanim školjkama, obiljem privesaka, a sada i 3D cveća od gela, akrila, a potom i uz pomoć lepljenih kristala i kamenčića.

Trend je počeo još u rano proleće kada je cveće počelo da se pojavljuje svuda - u cvetnim dodacima modne kuće Loewe, raskošnim haljinama Simone Rocha, kratkim crnim haljinama Sandy Liang i minđušama iz Palomo Spain.

Raznolikost cveća takođe dovodi do raznovrsnosti dizajna, zbog čega su mogućnosti manikira beskrajne. Ovaj dizajn noktiju će mnogi smatrati preteranim zbog svog volumena i veličine cvetnih dodataka, a svakako nije za ljubitelje neutralnog i minimalističkog manikira. Ipak, za one koji su spremni na promene i na nokte koje će svi primetiti, donosimo najlepše predloge koje možete poneti u kozmetički salon.

Od bezbroj vrsta cveća, a potom i njihovih boja, društvene mreže su pune inspiracije, a mi vam donosimo samo neke od dizajna koje možete kopirati.

 Bonus video

Hejli Biber nokti instagram/nailsbyzola

Izvor: luxurysociety.hr