Čini se da su ove jeseni za nijansu više u fokusu tamni tonovi manikira. No, devojke koje vole svetle nijanse i te kako imaju razlog da se raduju, jer je poslednjih nedelja jedna boja postala apsolutni favorit, a pripada upravo spektru nežnih, neutralnih nijansi kakve su vladale tokom leta. 

Reč je o bubble bath manikiru, koji je osvojio srca svih - i devojaka koje vole kratke, i onih koje vole duge nokte. Kako je clean girl estetika postala jedan od vodećih trendova, naročito tokom jeseni, ne čudi što se manikir inspirisan toplim kupkama popeo na sam vrh najtraženijih.

Međutim, to nije jedini razlog. Ne samo što čini kraći manikir vizuelno dužim, već i duže nokte elegantnijim, zbog čega je već sada sinonim za sofisticiranost

Šta je bubble bath manikir

Reč je o nude stilu koji u osnovi ima jedva vidljivu pink nijansu. Ipak, za razliku od drugih, sličnih manikira, bubble bath nije potpuno providan. Ovu boju inspirisao je lak za nokte koji potpisuje OPI, a koji ima identično ime.

Opi lak bubble bath
benu apoteke 

Nijansa između nude, braonkaste i nežno ružičaste veoma brzo je inspirisala proizvođače da naprave slične boje za različite tehnike poput gela i gel-laka, akrila i slično.

Idealna je za devojke koje žele da imaju minimalistički, uredan manikir, a da ujedno imaju i taj dreamy vibe, a u nastavku pogledajte primere koje smo pronašli, a koji će vas inspirisati ukoliko je bubble bath nijansa koju želite da isprobate ove jeseni.

Bonus video:

Hejli Biber nokti instagram/nailsbyzola