Iako u svetu manikira vladaju neki od najzanimljivijih trendova lepote, kratki i prirodni nokti nikada neće prestati da budu poželjni. Ova praktična varijanta manikira uvek izgleda uredno, elegantno i luksuzno. Zato smo inspiraciju pronašli u manikiru Sofije Riči, trendseterke koja od venčanja ne prestaje da bude izvor beauty i fashion inspiracije. 

Sofija Riči lak za nokte.
Instagram 

TikTok i društveni mediji ponovo su rasprodali kozmetički proizvod. Nakon što je Sofija Riči objavila IG priču sa svojim kratkim nude manikirom, nije trebalo dugo da nijansa laka za nokte koji je otkrila nestane sa polica prodavnica.

Lak za nokte koji je rasprodat skoro svuda

lak za nokte, Sofija Riči TikTok/cosmetics_lab_

U pitanju je Essie lak za nokte u nijansi Skinny Dip. Po mnogima, to je savršena nude nijansa koja ostavlja blago providnu ružičastu nijansu.

A na IG storyju koji je podelila Sofija Riči, otkrila je da je tajna ovog manikira „old money“ u nanošenju dva sloja. Pošto je u pitanju nude nijansa koja će uvek biti u trendu i pogodna je za svakodnevno nošenje, svakako vredi isprobati nokte Sofije Riči. Iako je rasprodata u mnogim prodavnicama širom sveta, nijansa koja je zaludela kozmetičku zajednicu na društvenim mrežama i dalje se može naručiti preko sajta zvaničnog brenda.

 Izvor: fashion.hr