Ma koliko da se smenjuju trendovi manikira, jedini koji, uslovno rečeno, odoleva i samo se prilagođava definitivno je french. Elegantan, sofisticiran... ne čudi što je mnogim devojkama go-to za uredne nokte i šake. 

Međutim, kako se bližimo kraju godine, umesto klasičnog, belog, jedna druga boja je zauzela tron, a it devojke već su prošetale najneverovatnije varijacije na temu od kojih se ne zna koja je lepša od koje.

Reč je, naravno, o crvenom francuskom manikiru, koji je postao tajno "oružje" najvećih zavodnica u 2023. Crveno je, bez sumnje, boja koja je obeležila mesece za nama, i svoju dominaciju nastaviće i u 2024. te ne čudi što je i french u "vatrenim" nijansama postao najtraženiji u salonima.  

Crveni vrhovi svaku ženu u trenu pretvaraju u femme fatale, a ukoliko vam fali inspiracije za najtraženije nokte godine, pogledajte primere koje smo vam pripremimi.

Bordo oval

Krv crveni

Badem crveni sa zvezdicama

Akcentovanje nekoliko noktiju

Četvrtasti 

Visoki french "špic" crveni nokti

Dupli french

Glitter crveni sa bisernom podlogom

Kombinacija crvene i rose gold

Pročitajte još: 20 PRAZNIČNIH IDEJA ZA NOKTE, A NISU CRVENI: Pripremite se da vaš manikir bude zvezda svih prazničnih zabava

Metalic Red

'60ies Moon "frenc"

Heart Red

"Spušteni" french

Red & Gold double french

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

hejli biber nokti TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted J. S.