BOJE KOJE IZGLEDAJU SKUPO SAMO AKO SU NOKTI KRATKI: Izaberite neku od trendy nijansi koje sve gledamo sa obožavanjem

Određene boje fantastično izgledaju na kratkim noktima i daju taj željeni luksuzni izgled, te obavezno obratite pažnju prilikom odabira manikira sledeći put kada posetite salon.

Boje koje najbolje izgledaju na kratkim noktima
Instagram 

Koliko puta vam se desilo da ste videli određenu boju noktiju, ali da, na vašoj ruci jednostavno nije izgledala isto? Ovo se posebno odnosi na neke tamne tonove koji kao da dobro i "skupo" izgledaju samo ako su nokti kratki. 

Zapravo, određene nijanse zaista mogu izgledati više ili manje luksuzno u odnosu na dužinu vaših noktiju, te je i to faktor koji treba da uzmete u obzir kada birate boju manikira

Tamni tonovi bolje izgledaju na kratkim noktima.
Instagram 

Neko nepisano pravilo je da tamni tonovi boje pristaju kratkim noktima, dok upečatljive nijanse, grafički stilovi perfektno izgledaju na dužim. No to ne znači da treba da se odreknete nečega samo zato što ne želite da imate duge nokte. Svaki trend može se prilagoditi. 

Neki nokti bolje izgledaju sa neutralnim bojama.
Instagram 

Sa približavanjem jeseni u beauty svetu zavladale su neke nove nijanse koje će definitivno obeležiti period pred nama, a ukoliko volite kratke nokte i imate nedoumice koju nijansu odabrati, stručnjaci preporučuju tonove u nastavku.

Klasična crna sjajna

Grimizno zelena

Boja mlečne čokolade

Pastelno zelena

"Glazed donut trend" neutralna

Nude pink

Žuti nokti

Boja vina

Mlečno beli

Minimalistički stilovi u boji

Bonus video:

Angel Manikir Instagram/colleenhobson_blog

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši