Letnja sezona donela nam je pregršt trendova manikira koji će svoju "vladavinu" nastaviti i tokom jesenje sezone. Međutim, listi su se pridružile i neke nove nijanse koje polako ali sigurno postaju sve traženije po salonima upravo zato što izgledaju luksuzno, sofisticirano, a u nastavku otkrivamo na koje boje treba da obratite pažnju u narednom periodu.

1. Greige (grey + beige - siva + bež)

Luksuzna nijansa koja je mešavina sive i bež idealan je izbor za naredni period, a posebno dobro izgleda na kratkim noktima. 

2. Ivory (boja slonovače)

Za one koji vole svetle nijanse stižu dobre vesti - boja slonovače i druge varijacije bele i dalje će biti na radaru trendseterki.

3. Čokoladna braon

U narednom periodu na velika vrata se vraćaju omiljene čokoladne nijanse, a čini se da su tamni tonovi već neko vreme u prednosti u nail salonima.

4. Naked pink

"Gola" pastelno ružičasta je jedna od najpopularnijih nijansi ovog leta, a naked manikiri i u narednom periodu biće #1. Ovakve nijanse dobro izgledaju na svim dužinima i oblicima noktiju, a izgleda čisto, uredno i elegantno.

5. Boja vina

Crvena nigde ne mrda ni u narednom periodu, pogotovo tamne, zagasite poput boje vina. Izgledaju nestvarno luksuzno, a samo je na vama koliko tamno želite da idete i da li ćete birati nijanse koje su u bazi crvena ili nešto između crvene i ljubičaste.

6. Lip gloss pink

Još jedna nijansa ružičaste koje ne možemo da se zasitimo! Izrazito sjajna boja koja podseća na sjaj za usne uglavnom u sebi sadrži i sitne hrom šljokice koje su dovoljno upačatljive da vašim noktima da drugu dimenziju, a opet, u isti mah i suptilne čak i ako ne volite glitter.

7. Kapućino

Kapućino je nijansa koja nije strana trendseterkama, ali je do sada bila zastupljenija tokom zimskog perioda. No, čini se da leto i jesen 2023. menjaju "pravila", te je ova boja koja je mešavina svetle, čokoladne braon i sivkasto-bež za početka liste jedna od najtraženijih.

8. Shiny black

Naravno, lista luksuznih nijansi nezamisliva je bez sjajne crne. Ova boja popularna je nevezano da li je leto, jesen, zima ili proleće, a posebno dobro izgleda na kratim noktima. Upečatljiva je, minimalistička i jednostavno: savršena uvek i svuda!

9. Deep green

Na listi se našla i tamna zelena koja je sve zastupljenija kako se bližimo jesenjoj sezoni. 

10. Candy apple crvena

I na samom kraju, upečatljiva nijansa crvene odnosno, boja kandirane jabuke, koja je brzo našla put do srca trendseterki. Osim što izgleda elegantno, nije reč o 

Ova moćna nijansa nije klasična svetlija crvena, već nosi sa sobom određenu draž i moć. Fantastično izgleda i na kratkim i na dugim noktima, nevezano za njihov oblik, a rukama daje sofisticiranost i eleganciju, pogotovo ako birate french manicure u ovoj nijansi.

Bonus video:

blush nails Instagam/nailsbyalsn