Kada je reč o manikiru, čini se da je ovo leto 2023. više nego inspirativno. Nosi se sve, počev od jednobojnih kratkih noktiju pastelnih boja, sa akcentom na baby blue, pa preko hrom završnice, vanila tonova, pa sve do grafičkih stilova i nail blushinga. 

No, ako vam ipak treba dodatna inspiracija - we got you! Pronašli smo najbolji izbor manikira za svaki znak, i nevezano koji odaberete, nema šanse da ćete proći nezapaženo.

Ovan - "Rich girl" nude

Nude nijanse, očekivano, ostaju na tronu najpopularnijih.

Zahvaljujući Sofiji Riči koja je, slobodno možemo reći proslavila ovakav manikir (zbog čega je i dobio ime "Rich girl"), nude nijanse postale su jedne od najtraženijih u salonima.

Bik - Vanilla Chrome

Hromirani nokti su apsolutni hit sezone, a tonovi u boji vanile doprinose skupom i elegantnom izgledu.

Blizanci - Blueberry milk nails

Još jedan trend manikira koji je proslavila Sofija Riči. Blueberry milk nails je hit u salonima i jedna od najpoželjnijih boja leta, te, ukoliko izaberete ovako nešto, možete biti sigurni da će vas svi pitati za nijansu laka.

Rak - French u boji

French u toplim tonovima, pogotovo u pastelnim nijansama idealan je za romantične Račice koje obožavaju leto.

Lav - Gold ili metalik vrhovi

Lavice jednostavno obožavaju da su u centru pažnje, te otuda i ovaj izbor manikira. Jedno je sigurno, uz ovakve nokte, nakit vam i ne treba.

Devica - Crveni nokti

Klasična crvena nikad ne izlazi iz mode, a ovog leta jarko crvena jedna je od najviralnijih nijansi.

Posebno, ukoliko imate ovalne, badem nokte. A za one koji jednostavno ne vide sebe sa solid colour noktima, a žele da isprate trend, crveni french takođe je sjajno rešenje.

Vaga - Barbie nails

U prevodu: sve nijanse ružičaste.

Birale pastelne nijanse, hot pink... sve je dozvoljeno, kao i stilovi manikira, nevezano da li birate glossy, mat, pearl ili chrome završnice.

Škoprija - Crni french

Crni french ili french tamnih boja idealan je za Škorpije, kao i interesantni grafički stilovi koji će ih izdvojiti iz mase, jer ovaj znak uvek teži tome da je najoriginalniji.

Strelac - Boja lavande

Još jedna boja koja je doživela svojih 5 minuta slave. 

Doduše, ova specifična nijansa uvek je bila na radaru trendseterki, a ovog leta nose se od pastelnih tonova, pa sve do hromiranih stilova.

Jarac - Milky pearl white

Beli nokti uvek su u trendu leti, ali ove sezone posebno se traže milky tonovi, pogotovo sa pearl, odnosno bisernom završnicom.

Vodolija - Neon nokti

Neon nokti još uvek su na radaru trendseterki, sa akcentom na lime green boju koja je postala najtraženija u salonima nakon što ju je ponela Hejli Biber.

 Ribe - Blush nails

Romantične Ribe biraju i takav manikir. Blush nails savršen je izbor za leto i izgleda tako skupo, a opet neobično.

Baza je uvek nude, dok nijanse na delu nokta koji se "zarumeneo" mogu da variraju od kajsije, preko pastelne pink, pa sve do gotovo crvene, iako se sada sve više igraju sa izborom boja, te možemo videti i žute, ljubičaste varijante i slično.

Bonus video:

Kako da sami skinete gel lak uz pomoć acetona? Tiktok/autumnacord

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.