Prošle godine su najtraženiji nokti bili stilizovani u glazed donut stilu, koji je popularizovala Hejli Biber, ali će ove godine, čini se, dominirati još jedan zanimljiv manikir - blush nails. Naime, reč je o noktima čiji je izgled inspirisan izgledom i teksturom drugog kozmetičkog proizvoda - rumenila.

U nežnoj kombinaciji roze i nude nijansi, ovako ukrašeni nokti osvojiće svaku ljubiteljku romantičnog izgleda, ali i estetske minimaliste koji vole neutralne nijanse na noktima.

Istovremeno upečatljiv, ali i veoma elegantan, ovakav manikir sa rumenilom za nokte osvojio je Instagram profile beauty stručnjaka, kozmetičkih salona i trendseterki.

Ovaj manikir je u suštini kombinacija tamnijih i svetlijih nijansi ružičaste koje se spajaju na noktu u ombre efekat. Tajna unikatnosti ovog manikira je u tome što svoju omiljenu boju rumenila nežno nanesete četkicom između slojeva bezbojnog ili mlečnog laka, te tako sami odredite koju nijansu roze želite.

Blush nails možete dodatno obogatiti nail art-om, a kako biste ga vrlo lako napravili kod kuće, u nastavku vam predstavljamo video tutorijal sa Instagrama.

blush nails Instagam/nailsbyalsn