Kada je reč o manikirima, ovu godinu je svakako obeležio onaj poznatiji kao Hejli Biber manikir. Reč je o glazed-donut noktima, malo suptilnijoj, ali veoma efektnoj varijanti koja je potpuno osvojila društvene mreže. Kako su praznici pred vratima, ovaj hit izgled noktiju dobio je novu, ažuriranu, prikladnijoj prilici, verziju koja je jednako zadivljujuća!

Hejli Biber praznični nokti.
Instagram 

Praznični manikir nije ništa novo, a isti se može videti na našim noktima iz sezone u sezonu, ali je ove godine jedan potpuno osvojio društvene mreže.

Tako da ne možemo da ne primetimo da je lepa Hejli Biber još jednom uspela da postavi trend kada je u pitanju manikir, pa ove praznične sezone svi nose nokte sa glazed-donut krofne, ali sa dodatkom praznične crvene boje.

Mlečno beli nokti sa dodatkom suptilnog šimera osnova su ovog izgleda, a praznični vibe obezbeđuje crveni francuski manikir. Ovako stilizovani nokti su odličan primer kako se minimalizam i jednostavnost mogu lepo uklopiti u praznični duh, a mi ih volimo jer izgledaju odlično i na dugim i na kratkim noktima. Ponekad je ovakva jednostavnost sa pomakom upravo ono što nam treba, a u nastavku pogledajte kako lako možete kreirati ovaj manikir!

Hejli biber nokti tiktok/amberjhnails