"Glazed donut" trend ima svoj veliki trenutak - najpre kada je u pitanju nega kože, a sada i kao jedan od najpopularnijih trendova manikira ove godine. Naravno, popularnost mu je donela niko drugi do glavna trendseterka - Hejli Biber koja je mlečno bele sedefaste nokte "prošetala" još na ovogodišnjoj Met Gali.

Od tog trenutka "hajp" ne prestaje, a glazed donut nokte ponele su i brojne zvezde poput Sidni Svini, Vanese Hadžens i mnogih drugih. Zapravo, da je ovaj "mlečni" manikir ono što se trenutno najviše traži po salonima potvrđuje i sam hešteg #glazeddonutnails koji samo na TikToku ima preko 5 miliona pregleda.

Hejli biber proslavila je glazed donut nokte.
Instagram 

Inače, naziv "glazed donut" došao je iz samo jednog razloga - nokti izgledaju kao čuvena beličasta glazura na Krispy Kreme krofnama što je Hejli i želela da postigne.

Minimalistički manikir je idealan za leto, pogotovo ako ste ljubitelji svetlih nijansi, ali vam se ne dopada ili vašem tenu ne pristaje čisto bela nijansa.

Vanesa Had
Instagram 

Šimer je tu tek da nokti dobiju luksuzniji izgled, što glazed donut nokte čini idealnim i za one koji ne vole glitter i šljokice.

Naravno, ukoliko ste ljubitelji sedefastih varijanti, uvek možete dodati više šimera za efekat unutrašnjosti školjke, baš kao što je to uradila Vanesa Hadžens na donjem primeru.

Manikir koji je glavi trend za leto 2022. došao je upravo od jedne od glavnih trendeseterki poslednjih godina - Hejli Biber, a najbolje od svega je što ovako nešto možete i same da postignete.
Instagram 

Najbolje od svega je i to što ovako nešto možete postići mimo salona, a u videu u nastavku pogledajte postupak:

"MLEČNI" MANIKIR HEJLI BIBER JE HIT NA MREŽAMA: Trendseterke ga obožavaju, a ovako nešto možete uraditi i same TikTok/connie.wi

Dakle, potrebni su vam providni i mlečno beli lak, fina turpija i blag hrom šimer koji možete nabaviti u bilo kojoj drogeriji.

Postupak:

Nokte isturpijajte u željeni oblik, a potom nanesite jedan sloj providnog laka. kada se osuši nanesite mlečno beli. Sačekajte da se osuši pa blago prećite turpijom kako bi se šimer bolje zalepio, a za decentniji izgled, deo sa turpijom zanemarite.

Nanesite sunđerčićem ili štapićem za uši malo šimera po sredini i raširite ga po celom noktu. Za intezivniji efekat nanesite šimer u nekoliko slojeva.

Prelakirajte sa dva sloja providnog laka kao završnicu, a ovako nešto daće manikiru "dubinu" i stakleni efekat. I to je sve" Nije vam potrebno nikakvo umeće, a veoma brzo dobićete najpopularniji manikir leta 2022. koji nema šanse da ne privuče sve poglede.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!