U moru trendova manikira koji su bili aktuelni ovog leta jedan se posebno izdvojio, pogotovo sada kada lagano gazimo ka jesenjoj sezoni. 

Iako su svetle nijanse i dalje u fokusu trendseterki, jedna nijansa sve više prednjači po salonima. Reč je o candy applered, odnosno boji kandirane jabuke.

Očekivano, prva je trend ponela niko drugi do Hejli Biber, a nakon toga, gotovo da nije bilo devojke koja nije promenila boju svojih noktiju u crvenu. 

Hejli je prva ponela crvene nokte.
instagram/haileybieber 

Ova moćna nijansa nije klasična svetlija crvena, već nosi sa sobom određenu draž i moć. Fantastično izgleda i na kratkim i na dugim noktima, nevezano za njihov oblik, a rukama daje sofisticiranost i eleganciju. 

Takođe, ova boja dobro izgleda i kao solid color, i u grafičkim formama ili kao french. 

Ako se uzme u obzir i trend "teorija crvenog laka" po kojoj su "žene koje nose ovakav manikir privlačnije muškarcima", jasno je zašto je nijansa candy apple "eskplodirala" među pripadnicama lepšeg pola. 

Crvena nijansa manikira idealna je tranzicija iz tople u nešto hladniju sezonu, te ukoliko razmišljate o promeni boje noktiju, candy apple red obavezno dajte šansu.

Bonus video:

Kako da sami skinete gel lak uz pomoć acetona? Tiktok/autumnacord