NAJNEŽNIJI MANIKIR KOJI ĆETE ZAVOLETI NA PRVI POGLED: Ističe preplanuli ten, podmlađuje ruke i daje efekat SUVOG LUKSUZA

Nokti u boji lavande su defnitivno jedini trend koji želimo ovog leta!

35+ Summer Acrylic Nail Ideas - the gray details.jpg
Instagram 

Ovo leto donelo je pregršt zanimljivih manikira i bacilo u fokus boje koje su sinonim za tople dane, poput lime green i neon narandžaste, ali i vratilo na velika vrata nežne nijanse koje nestvarno lepo ističu preplanuli ten.

Mlečni tonovi ne samo da se savršeno uklapaju uz sve oblike i dužine noktiju već ih i komplementiraju dajući efekat suvog luksuza.

Jedna od takvih nijansi je i boja lavande koja je ovog leta must na listama trandseterki jer "trpi" svaki tip završnice - mat, sjajnu, hrom, gliter... sve može i sve dolazi u obzir. 

French sa lavander vrhovima izgledaće čak i elegantnije od klasičnog, a možete ga kombinovati i sa ukrasima, grafičkim stilovima. 

Lavander french  je neodoljivi trend sezone.
instagram/thenailjunkie.fl 

Popularnost noktiju u boji lavande svakako je podigla i Sofija Riči koja ovog leta bira upravo ovakve tonove, te je "plavo mleko" nijansu, odnosno pastelnu nijansu borovnice zamenila mekom ljubičastom. 

Nosila ju je čak i Margo Robi u filmu i na premijerama "Barbie" što dovoljno govori koliko je nijansa popularna.

Elegantna lavanda može se lako prilagoditi ličnom stilu te biti svetlija ili tamnija, te je samo na vama da odaberete nijansu koja vam najviše prija, a u nastavku pogledajte neke primere manikira koji je sve što želimo ovog leta.

Bonus video:

Kako da sami skinete gel lak uz pomoć acetona? Tiktok/autumnacord

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 3