Barbiecore opsesija koja nas drži mesecima, a koja je gotovo kulminirala sa premijerom "Barbie" filma sa Margo Robi, nastavlja se i dalje, možda i jače nego ranije. Na svakom koraku mogu se videti chic komadi u hot pink i pastelnim nijansama, a ružičasti tonovi nisu zaobišli ni trendove manikira za leto. 

Pet stilova definitivno se izdvojilo, i moramo da priznamo da ne znamo koji je lepši od kojeg. Bez obzira na to da li ste Barbie entuzijasta ili jednostavno želite da dodate dodir razigranosti svojim noktima, manikir u ovom stilu je uzbudljiv trend za istraživanje. Prigrlite ovu fantastičnu priliku da unesete ružičastu energiju u vaš svakodnevni život. 

1. Pink Milk Bath

Mlečne nijanse definitivno su na tronu najpopularnijih ove sezone, a pored nezaobilazne bele sada su se izdvojile i mlečno pink nijanse.

Kako je roza boja karakteristična za kultnu lutku, ova manikura je dobar kontrast svim total pink lookovima. A savršeno je upotpunio izgled Margot Robbie na press turneji filma u Londonu.

2. Swirly Barbie nails

Stil iz sedamdesetih vratio se na velika vrata najpre ranih devedesetih, a onda ponovo sada, 2023. Najbolje od svega je što swirl efekat možete dobiti i same. Pogledajte tutorijal:

Manikir Tiktok/m_squared_nails

Inače, za turneju u Meksiko Sitiju, Robi je nosila nail art inspiriran "Totally hair Barbie" lutkom iz 1992. godine. Njen swirl stil kreirala je umetnica Betina Goldstin, koja je na Instagramu podelila vodič za ovaj jedinstveni izgled.

U snimku sa uputstvima, Goldstin, baš kao na gornjem tutorijalu dodaje kapljice različitih nijansi laka za nokte u destilovanu vodu pre nego što ih pomeša, a zatim umoči nokat.

3. Pink French

Francuski manikir je jedan od stilova koji nikada ne izlazi iz mode i koji izgleda nestvarno elegantno i prefinjeno, čak i u pink izvedbi. 

4. Barbie Sparkles

Pink boja, šljokice i mali zlatni detalji. Što može bolje opisati Barbie manikir? Celebrity nail artist Tom Bačik zaslužan je za ovaj jednostavan, a efektan look, koji je Margo pokazala na premijeri u Los Angelesu, a ukoliko je ovako nešto previše intezivno za vaš ukus, poigrajte se nijansama. Blede ružičaste nijanse podjednako će biti efektne sa ovakvom glitter završnicom.

5. Chrome pink

Na samom kraju, ništa bez hromiranih stilova. Birali solid color baš kao i Margo, ili pak french varijante, nećete pogrešiti.

Bonus video:

Anđeoski nokti Instagram/betina_goldstein