Nema sumnje da su nude nijanse ovog leta jedne od najpopularnijih kada je reč o manikiru. Hromirani, biserni, glazed... stilovi su koji vladaju Instagram feed-ovima, a koji su najtraženiji u salonima.

Na njihovom čelu je "gola" nijansa koja je apsolutni "must" ovog leta, upravo jer je vole svi, i oni od 20 i oni od 40+, a glavni adut im to što se apsolutno uklapaju u quiet luxury estetiku koja je na ceni poslednjih meseci, piše Elle.rs.

Treba vam dodatni dokaz da su ''goli nokti'' trend koji treba isprobati? Trendseterke poput Kajli Džener, Sofije Riči i Hejli Biber već ih uveliko nose, a beauty artisti preporučuju ih za chic i uglađen izgled ''bez napora''.

"Goli nokti znače da je boja jedva prisutna ili da uopšte nema boje na bazi". Dakle, početna ideja je da nokte uopšte ne lakirate (odakle potiče i naziv), a jedina boja koja je dozvoljena za luksuzni efekat jeste nude ili mlečna. Takođe, važno je da ruke i nokti budu uredni jer je ovaj manikir vrlo transparentan, a zbog toga ćete bez problema izdržati bez korekcije.

Za razliku od jarkih boja koje mogu da budu napadne uz određene oblike i dužine, ovaj manikir je dovoljno prirodan da ga nosite na koji god želite način.

Ukoliko, pak, imate slabe nokte, preporuka je da dodate malo gela ili lak za jačanje noktiju.

Bonus video:

Anđeoski nokti Instagram/betina_goldstein