Što se tiče oblika noktiju, osim ogromnog izbora, postoje i različite preferencije. Isto važi i za dužinu noktiju. Kratki, srednje i ili dugi? Ako više volite duge nokte, onda ste na pravom mestu. Otkrićemo najsjajnije dizajne dugih noktiju koji će se nositi celo proleće. Trendovi manikira za duge nokte u proleće 2024: 3 in i 3 out

Out: Klasični francuski nokti

IN: Mlečni nokti

Naravno, još uvek volimo bele nokte ili beli francuski manikir. Međutim, u proleće 2024. radije ćemo se opredeliti za nežniju verziju, odnosno poluprovidni lak. Posebno kod dugih noktiju efekat francuskih noktiju je i dalje očuvan jer bela boja noktiju sija kroz lak. Ali, takođe možete kreirati odličan dizajn noktiju sa mlečnim noktima. Zbog toga izaberite mlečno belu boju za bazu. Nakon što se površina osuši, na noktu se iscrtavaju zakrivljene linije neprozirnom belom bojom.

Out: Crni nokti 90-ih

IN: Kamenčići + ombre nokti

Svetlucavi kamenčići i ugaoni ombre nokti - zvuči kao 2000-te, zar ne? Sviđa nam se izgled i činjenica da manikir ponovo ukrašavamo sitnim kamenčićima. U kombinaciji sa šarenim ombre dizajnom noktiju, rezultat izgleda cool i moderno. Da ne bude previše, izaberite svetlu boju i prirodan ton za gradijent boje.

Out: pastelne boje noktiju

IN: 50 nijansi crvene

Crvena se vratila! Crveni lak za nokte je najveći trend za nokte u 2024. godini i, naravno, takođe je trend za duge nokte. U suštini, nije važno da li izaberete svetlu ili tamnu nijansu crvene. Ali nekako su najimpresivniji svetli tonovi, od paradajza do ferari crvene. Sve ili ništa!

Bonus video

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted V.P.