Mermerni manikir je još jedan dokaz da se Y2K trend stalno vraća u svet lepote. Lepota mermernih noktiju leži u njihovoj svestranosti; mogu biti potcenjeni i suptilni, kao i veoma uočljivi - sve zavisi od naše želje. S obzirom da su kratki nokti ponovo u modi, mermerni dizajn je odličan način da unesete dozu zabave u klasične manikire i dužine.

Ako izaberete svetlije ili mekše boje, sam manikir će biti manje upečatljiv od, na primer, crno-belog ili plavo-belog kontrasta. Mermerni dizajn se takođe može dobiti korišćenjem boja kao što je nežno roze. Takođe, ako je ovo i dalje veliki iskorak iz vaše zone udobnosti, uvek možete napraviti mermerni dizajn samo na jednom noktu, dok će ostali biti jednostavni. Tako ćete se igrati sa trendom, bez mnogo promena i rizika.

Dobra stvar kod ove vrste manikira je da nijedan nokat nikada nije identičan i da se jedna boja uvek ističe više od druge. Naravno, ako volite zabavne dizajne na rukama, možete kombinovati mermerne nokte sa drugim šarama i bojama. Ništa nije zabranjeno, a boja na rukama, posebno u toplijim danima - nikad dosta!

Mermerni nokti su svakako upečatljiva i atraktivna opcija kada je u pitanju manikir, a svako ko pogleda u vaše ruke primetiće ih. Da li ste spremni za zabavan manikir?

 Bonus video

Hejli Biber nokti instagram/nailsbyzola

Izvor: Miss7hr/ Wanted V.P.