Nude tonovi su, gotovo sasvim sigurno, preko noći postali #1 trend proleća kada je reč o manikiru. Nevezano da li je reč o pink ili braonkastoj bazi, sa hromiranom ili sjajnom završnicom, čini se kao da su it devojke jednoglasno proglasile neutralne nijanse vesnicama tople sezone

No, u moru tonova, jedna se posebno istakla poslednjih nedelja, a koliko je popularna svedoči i to što je jedna od najtraženijih u salonima, te da devojke gotovo samo nju traže. 

Nežna pink nijansa nalik na cipele balerina uselila se u srca trendseterka koje samo nju vide i traže. 

Ballerina nails, u ovom slučaju, ne odnosi se na prepoznatljiv oblik noktiju sličan coffin-u, već na neutralnu boju koja u bazi ima pink osnovu. 

Pročitajte još: RECITE ZBOGOM OVALNIM I BADEM NOKTIMA: Devojke su jednoglasno odlučile da je ovaj "zastareli" oblik #1 za proleće

Doduše, ovaj manikir ima dve varijante - hromiranu, koja je više nalik satenskim plesnim balerina cipelama, i klasičnu, sa sjajnom završnicom.

No, koju god da odaberte, nećete pogrešiti. Ne samo da balerina nijansa daje noktima neku posebnu eleganciju i luksuz, već je reč i o boji koja dobro pristaje i kratkim i dugim noktima.

Idealna je i za sezonu venčanja, te će je obožavati i one devojke koje se udaju, ali i one koje jednostavno žele uredne, jednostavne, a opet efektne nokte. 

Mi smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom, te donosimo primere koji su nam ukrali srca na prvi pogled i koje definitivno nosimo u salon prvom prilikom.

Bonus video:

Nokti za 2024. godinu Tiktok/thewnailbar

Izvor: Wanted J. S.