Kada govorimo o trendovima manikira za proleće 2024. čini se da su it devojke gotovo jednoglasno dale prednost svetlim tonovima. Poseban fokus je na nude nijansama i tonovima pastelne ružičaste, naročito sa hromiranom ili sedefnom završnicom. 

Jedna varijacija na upravo pink tonove očarala je trendseterke i ne samo postala najtraženija u salonima, već je i preplavila društvene mreže, naročito nakon što ju je ponela i glavna it devojka Hejli Biber.

Ona je okačila fotografije na kojima nosi nežno pink biserne nokte, i ne moramo da vam kažemo da je tog trenutka krenula prava pomama za ovom nijansom.

Ipak, pink pearl nije isto što i glazed donut trend, iako su veoma slični. Pre svega, pink peal za bazu ima prirodnu pink nijansu, koja se gotovo graniči sa nude tonovima, kakvi su nam inače nokti, sa sedefastom završnicom koja je više reflektujuća od hroma. 

Hejli Biber pokazala je nove nokte.
instagram/haileybieber 

Pročitajte još: MANIKIR KOJI ĆE OBOŽAVATI DEVOJKE SA KRATKIM NOKTIMA: Čini da izgledaju duže i jedini je koji imamo u planu ovog proleća

Izgleda sjajno i na kratkim i na dugim noktima, i daje im elegantan, luskuzan izgledm, a koliko je popularna svedoči i to što pink pearl nails trenutno ima 19 miliona pregleda.

Zato smo prelistali Pinterest u potrazi za inspiracijom i pronašli varijacije pink pearl trenda koji suvereno vlada salonima. 

Bonus video:

Nokti za 2024. godinu Tiktok/thewnailbar

Izvor: Wanted J. S.