Proleće obično obeležavaju nežne, pastelne nijanse noktiju i manikir, a ova godina nije izuzetak. Još uvek volimo nežne tonove bebi roze, plave i mint zelene na rukama, ali sve više težimo minimalizmu – zato smo ludi za mlečnim manikirom za nokte. Naime, ova vrsta manikira je čista esencija 'čistog izgleda' i garantuje ženstvene, elegantne ruke sa noktima bezvremenskog stila. A ko bi tome mogao da odoli?

Trend mlečnih noktiju pojavio se u svetu nail art-a još prošle godine, ali ove sezone apsolutno dominira salonima. Neutralni izgled noktiju ovog tipa može se "začiniti" zlatnim detaljima ili belim, pristojnim tačkama i cvetovima, a konačni izgled je izuzetno ženstven i decentan.

Odlična opcija za sve žene koje vole prirodan izgled, mlečni nokti mogu biti napravljeni u čisto belim, krem ili golim tonovima. Kako izgledaju delikatnije i sofisticiranije od običnog belog laka, ovi nokti su naša trenutna želja lepote i sigurno ćemo ih potražiti na rukama sledeći put kada budemo išli na manikir.

 Bonus video

Zanoktice TikTok/footdocdana