Nude nokti definitivno su hot trend u 2024. godini, ma koliko da se prognozira dominacija drugih boja. Trendseterke kao da su jednoglasno odlučile da je "goli" manikir ono što je poželjno, što potvrđuje i činjenica da su po salonima najtraženiji neutralni tonovi. 

A sada se listi popularnih nude tonova pridružila i neodoljiva "rose water" nijansa i brzinom svetlosti učinila da se sve it devojke zaljube u nju. 

Reč je, baš kao što joj i samo ime kaže, o nijansi ružine vode, odnosno providnom pink tonu, tek nešto malo tamnijem od prirodne boje nokta.

Upravo ova nešto izraženija ružičasta koja je ipak zadržala providnost zbog čega je deo nude spektra, idealan je izbor za devojke koje vole "clean" manikire i romantične tonove koji izgledaju skupo. 

"Rose water nude" dobro izgleda i na kratkim i na dugim noktima, a posebno romantično deluje u kombinaciji sa hrom završnicom. 

Zato u nastavku pogledajte još neke primere ovog neodoljivog manikira koji je trenutno #1 u salonima i to sa razlogom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

hejli biber nokti TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted J. S.