Da se Kejt Midlton i Megan Markl ne "mirišu", znaju i vrapci na grani, ali kako stvari stoje, čini se da je njihov sukob počeo mnogo pre nego što se mislilo. 

Iako je po dokumentarcu ali i knjizi princa Harija bilo lako zaključiti da je netrpeljivost nastala kada je Megan ušla u porodicu, prilikom čega je Midlton okarakterisana kao "najveći negativac" i "ona koja je rasplakala glumicu na dan venčanja", izgleda da Marklova odavno ima neki problem sa Kejt, o čemu je i sama pisala na svom blogu

Sve to se kosi sa izjavama iz prošlosti da "nije znala ništa o kraljevskoj porodici" iako je u mnogo navrata dokazano suprotno, a svojevremeno je pomno pratila i kraljevsko venčanje Vilijama i Kejt 2011. i komentarisala sve na The Tig, svom blogu.

Megan Markl je dugo tvrdila da nije znala ništa o kraljevskoj porodici.
DPPA / ddp USA / Profimedia 

Megan, koja je tada bila glumica s velikim snovima o uspehu, pisala je "beskonačna razglabanja", tvrdi Daily Mail, o ovoj raskošnoj ceremoniji. Kako je napisala, ona smatra da mlade devojke bi trebalo da žele da odrastu u moćne žene u stvarnom životu, a ne da budu "ubačene u bajku".

Megan Markl je smatrala da žene ne treba da sanjaju da postanu princeze.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Ovo definitivno nije Pepeljuga", napisala je Megan 2011, posle venčanje princa Vlijama i Kejt Midlton, koji su prethodno bili u vezi 10 godina. Marklova je istakla da ona nije nikad bila kao druge devojčice koje su "sanjale da postanu princeze".

"Ja sam, recimo, bila sva u fazonu Ši-Re, princeze moći", otkrila je današnja vojvotkinja. "Za one koji ne znaju crtane filmove iz 80-ih, Ši-Ra je sestra bliznakinja Hi-mena i kraljevska pobunjenica naoružana mačem koja je poznata po svojoj snazi", objasnila je nekadašnja glumica, a potom "udarila" po Kejt jer joj njen život nije delovao privlačno i verovala je da ne treba da bude ni drugim ženama i devojčicama.

Život Kejt Midlton se nije dopadao Megan Markl.
Rogers George / Sipa Press / Profimedia 

"Izgleda da odrasle žene čuvaju ovu fantaziju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko venčanje i beskrajnu priču o princezi Kejt", napisala je Megan tada ponizivši rečenicom i princezu i svaku ženu koja je ikada sanjala o ovako nečemu.

I sve bi to bilo u redu, da se Megan nije ponašala kao da sve treba da joj bude podređeno onog trenutka kada je ušla u porodicu. Mnogi su njene redove na blogu okarakterisali kao ljubomoru, jer "onaj ko ne sanja o životu u kraljevskoj porodici, ne ulazi u nju". 

Takođe, brojna dešavanja koja su usledila, kao i kada se saznalo koliko je samo novca potrošeno na njeno venčanje, a potom joj i dato dok je bila deo kraljevske porodice, definitivno su nešto što joj ne ide na ruku, čime se samo još jednom pokazalo da je mislila jedno, pisala drugo, a radila potpuno treće. 

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!