Kristijano Ronaldo (37) u oktobru prošle godine na društvenim mrežama objavio da on i njegova verenica Georginom Rodrigez (28) očekuje blizance, a nažalost u ponedeljak uveče objavili su tužnu vest da je njihov sin preminuo tokom porođaja.

- S neizmernom tugom moramo objaviti kako je naš dečak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može da se ssretne. Samo rođenje naše ćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak - napisali su skrhkani roditelji.

Georgina i Kristijano upoznali su se 2016., kad je on u Madridu ušao u Gucci butik, a upravo ona bila je jedna od prodavačica koja mu je prišla i ponudila pomoć.

Georgina je Ronalda upoznala u butiku gde je radila
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Cela sam drhtala kada sam ga videla. Odmah je privukao moju pažnju. Zapalio je neku iskru u meni - prisetila se koju godinu kasnije Georgina prvog susreta s Ronaldom. Koji dan kasnije, slučajno, tvrdi Georgina, sreli su se na jednom modnom događaju.

- Tada smo mogli da popričamo u opuštenoj atmosferi. Nisam bila na poslu pa sam bila prirodnija. Bila je to, za oboje, ljubav na prvi pogled - ispričala je jednom prilikom.

Brzo su počeli da izlaze, a još brže su počeli problemi. Španskim medijima nije trebalo dugo da lociraju novu Ronaldovu dragu, koja je od anonimne devojke preko noći postala 'najtraženija' žena u Španiji. 

georgina se u ronalda zaljubila na prvi pogled
Shutterstock 

Paparaci su je pratili pre i nakon posla, a dolazili su i u butik u kojem je radila i glumili mušterije. Georgina je ubrzo dobila otkaz, jer vlasnicima butika nije odgovarala velika medijska pažnja.

Inače, par je u vezi šest godina, a iako danas živi životom zvezde, i uživa u bogatstvu, luksuznim putovanjima, letovima privatnim avionima, poseduje raskošne kuće širom sveta, a pored toga što dobija džeparac od 100.000 evra, papreno zarađuje i kao influenserka, Georgina nikad nije krila da je potekla iz daleko skromnijeg okuženja.

Ova 28-godišnjakinja detinjstvo je provela u španskom gradiću Haka u planinskom predelu, gde je njen otac radio kao fudbalski trener. No, dodatnu zaradu potražio je i s druge strane zakona, te je ubrzo osuđen za trgovinu drogom, a iza rešetaka proveo je ukupno 10 godina.

georgina danas uživa u bogatstvu ali nije uvek bilo tako
Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia 

Geogrina je imala veliku želju da postane fotomodel, a prvi posao dobila je u Madridu, međutim, nedostatak novca bio je presudan da potraži nove izvore prihoda zbog čega je radila i kao čistačica i bebisiterka.

Georgina je ubrzo postala veoma popularnma, veza s fudbalerom promenila joj život ne samo materijalno, već ju je i dovelo u centar medijske pažnje i napravilo Instagram zvezdom sa preko 26 miliona pratilaca. Taj broj donosi joj vrtoglave zarade od reklamiranja na mreži. Naime, ako bilo koji brend poželi da sarađuje sa njom, mora da izdvoji čak 8.000 evra po objavi. Veliku pažnju privukla je informacija da joj verenik daje džeparac od 100.000 evra.

georgina i ronaldo odgajaju zajedno petoro dece
printscreen/instagram 

Pre veze s Georginom, Ronaldo je s 25 godina postao otac, i tada je svima otkrio da su roditeljska prava prebačena na njega i da majka zapravo neće imati nikakav kontakt s detetom.

Budući da je bilo jasno da je Ronaldo hteo decu koja će biti njegova "slika i prilika", ili kako je jednom izjavio "decu koja će nositi njegove fudbalske gene", odabrao je slične, sportske tipove žena - Latinoamerikanke.

- Ljudi spekulišu ko je majka. Je li to neka moja bivša partnerka, ili sam platio surogat majku... Ali ja to nikad nisam nikome rekao i tako će ostati - rekao je Ronaldo tokom gostovanja u jednoj emisiji.

ronaldo i georgina zajedno imaju dovje dece, dok je fudbaler ostalo troje dobio uz pomoć surogat majke
Instagram 

Georgina i Ronaldo dobili su ćerku Alanu (4), dok fudbaler ima i sina Kristijana Ronalda Juniora (11) i blizance, ćerku Evu i sina Matea (4) koje je dobio uz pomoć surogat majki.

Danas Kristijano i Georgina odgajaju zajedno četvoro dece, a dobili su i peto. Georgina je bila trudna s blizancima, devojčicom i dečakom, ali dečak nažalost nije preživeo.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Ljubavna priča slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!