Druga sezona "Euforije" možda se jeste završila, ali interesovanja za serijom ne manjka, a društvene mreže preplavljene su kako idejama za makeup, tako i modnim inspo rešenjima, ali i teoretisanjem o mogućim varijantama nastavka.

Slobodno možemo reći da je HBO ostvarenje oborilo rekorde gledanosti, i vinulo u zvezde glavne glumce, ali i poprilično uvećalo stanje na bankovnim računima.

Ipak, uprkos novonastaloj popularnosti, to nije sprečilo pojedince da progovore o užasnim uslovima na samom snimanju. Samo par dana nakon što se lepa Barbi Ferera sukobila sa rediteljom i scenaristom Semom Levinsonom, progovorilo je još nezadovoljnih članova ekipe.

Oni su optužili produkciju HBO da im nije obezbedila adekvatne obroke i odmore između snimanja.

"Osećao sam se grozno jer mislim da nito nije bio srećan što je tamo", rekao je jedan anonimni statista za "Daily Beast", koji je u petak objavio bombastične optužbe.

Neki članovi glumačke ekipe tvrde da je bilo toliko pritužbi sindikatu SAG-AFTRA da se predstavnik organizacije pojavio na snimanju u Los Anđelesu.

Statisti sa "Euforije" žalili su se na uslove rada.
printscreen/youtube 

"Dobrobit glumaca i ekipe u našim produkcijama je uvek na prvom mestu. Produkcija je bila u potpunosti u skladu sa svim bezbednosnim smernicama i protokolima saveza", navodi se u zvaničnom saopštenju za "Hollywood Reporter".

"Nije neuobičajeno da dramske serije imaju složene odnose zaposlenih i kovid protokole koji stvaraju dodatne probleme", navodi se u saopštenju.

Međutim, nekoliko izvora je za "Daily Beast" reklo da bi glumci radili i po 18 sati dnevno. Snimanje nekoliko scena odvijalo se tokom noći, a snimanje je znalo da počne sa zalaskom sunca i da traje sve do zore.

SAG-AFTRA nalaže da su ljudi u sklopu produkcije serije dobijali obroke svakih šest sati, ali neki su otkrili da su ostali gladni.

Jedan anonimni statista otišao je tako daleko da je rekao da se osećao kao da "ne postoje kao osobe".

"Razumem da radim pozadinski posao", rekao je. "Tamo nisam najvažnija osoba, znam gde sam u hijerarhiji. Ali došlo je do trenutka kada sam pomislio: "Još uvek sam osoba, još uvek sam čovek. Molim vas, pustite me u toalet, nemojte mi reći da mogu da idem samo za 30 minuta ili mi ne dati makar užinu. Nismo postojali kao ljudi", zaključio je jedan od statista.

Pored statista, i pojedini glavni glumci žalili su se na uslove rada na setu Euforije.
Youtube 

Drugi izvor je naveo da su statisti počeli da „padaju kao muve“ zbog problema sa celokupnom produkcijom.

Međutim, nisu samo statisti imali problem sa atmosferom na setu. Jedan izvor potvrdio je da se jedna od glavnih zvezda serije Barbi Ferera sukobila sa rediteljom i scenaristom Semom Levinsonom. Prema brojnim izveštajima, njihove svađe su navodno navele glumicu da dva puta pobegne sa seta. Međutim, izvor je za "The Post" rekao da tvrdnja nije tačna.

Barbi Ferera navodno se sukobila sa scenaristom na setu "Euforije".
printscreen/youtube 

Nove optužbe usledile su samo nekoliko nedelja nakon što je glumica Minka Keli (41) javno progovorila o svom odbijanju da snima gole scene za seriju. Čak je i glumica Sidni Svini koja je snimila mnogo golih scena za seriu ranije otkrila da je zamolila Levinsona da iseče neke od njih.

Sidni Svini zamolila je glavnom režisera da skine neke gole scene iz "Euforije".
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!