Milica Pavlović je poznata kao neko ko atmosferu u svakom klubu u kom nastupa dovodi do usijanja, a kostimi za koje se odluči neprestano privlače pažnju.

Pevačica Milica Pavlović sinoć je nastupala u jednom prestoničkom klubu, a kombinacija koju je ponela za isti ostavila je publiku u čudu.

Mnogi su naslućivali da su u pitanju "tange" i trakice ispod til haljine za kakvo bi smelo izdanje trebalo dosta hrabrosti.

Obzirom da pevačice za nastupe biraju nesvakidašnje kostime koji privlače sve poglede, a i trend "tangi" iz 90-ih je trenutno doživeo povratak popularnosti, mnogi se nisu začudili ovom provokativnom izdanju.

Međutim, u pitanju je bila haljina kao optička varka. Cela kombinacija je napravljena tako da izgleda kao da se ispod providi veš, a zapravo su na til materijalu sa postavom dodate trakice koje "imitiraju" tange.

Ovaj prošiveni deo oko karlice nazvali su "tanga" detalj zbog velike sličnosti sa krojem donjeg veša, a koji je savršen za vizuelno sužavanje struka.

Osim provokativne haljine, pažnju su privukle i sandale koje je pevačica nosila, a koje su imale vrtoglavo visoku petu.

Podsetimo, Milica Pavlović nedavno je doživela pravu neprijatnost na jednom nastupu. Kada je neočekivanim potezom iznenadila muškarca koji je uporno želeo da snimi pevačicu ispod suknje.

Milica Pavlović bacila oko na pevača: On mi se dopada, volim mlađe! Kurir televizija

Pevačica je svoj postupak, koji mnogi podržavaju, odbranila time što ju je gnusan gest fana uvredio.

Da su na optičku varku naseli i oni koji nisu bili na nastupu Milice Pavlović govore i fotografije pevačice u haljini u nastavku teksta:

ATA Images Milica Pavlović je haljinom sa "tanga" detaljem zbunila publiku.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!