Milica Pavlović može da se pohvali da joj je ova godina bila jedna od najuspešnijih u karijeri.

Ne samo što je ređala hit za hitom, već je i dugonajavljivana serija "Pevačica" dobila pregršt pozitivnih kritika.

Najluđu noć provešće radno, na Trgu Kralja Milana u Nišu, te je rešila pre nastupa da provede vreme sa jednom od najbitnijih osoba u njenom životu - bakom.

Nije tajna da su pevačicu odgajili upravo baka i deka, što je veoma često isticala u intervjuima i na šta je veoma ponosna, a sada je o svemu otvorila dušu za Kurir.

Milica Pavlović imala je iza sebe uspešnu godinu.
Instagram 

- Cela godina mi je bila jako konfuzna. Emocije su mi pomešane. Sa jedne strane 2021. mi je bila uspešna jer sam zdrava, kao i moja porodica. Voljena sam, objavila sam dva singla za potrebe serije "Pevačica", snimila duet sa Sašom Matićem, lansirala sam modni brend sa Biljanom Tipsarević. Imala sam uspešne koncerte, lepa putovanja... S druge strane, imala sam i puno problema, suočila sam se sa digitalnim nasiljem, sa gubitkom mnogih dragih ljudi... Zaista, emocije su mi pomešane.

Milica Pavlović osim hitova ove godine glumila je i u seriji "Pevačica".
ATA Images 

Priznaje da joj deka nedostaje, naročito u prazničnim danima koje svi provode sa najbližima.

- Boli kad ti neko nedostaje, a ne možeš da ga zagrliš, poljubiš, da mu ispričaš šta ti se dešava u životu... Ali učim da živim sa tim i on je stalno u mojim mislima... Ubeđena sam da je svakog dana tu negde sa mnom i da pazi na mene.

Milica Pavlović priznala je da joj deka nedostaje.
Instagram 

Milice ne krije koliko je vezana za svoju baku Radu, te je danas objavila snimak sa njom. Ona je odlučila da sa bakom provede podne pre novogodišnjeg nastupa.

- Ti si najlepša baba, ja imam najlepšu babu na svetu - govorila joj je Milica, a snimak je mnoge raznežio.

Milica Pavlović podelila je stori sa bakom.
printscreen/instagram 

Inače, pevačica je shvatila da zbog poslovnih obaveza koje su se nagomilale ne uspeva više toliko često da otputuje kod bake, pa je rešila da nju dovede u Beograd, kako ne bi bila sama.

Milica Pavlović baku je dovela za Beograd kako bi joj bila bliže.
pritnscreen/instagram 

Smestila ju je u najbolji dom koji je mogla da pronađe i potrudila se da joj baš ništa ne nedostaje. Sada kada joj je Rada u neposrednoj blizini posećuje je gotovo svakodnevno, često je izvede na ručak, u šetnju. Brine se o njenim potrebama, Rada ima sve što joj treba, a najsrećnija je što joj je unuka sada blizu pa stalno uživa u njenoj pažnji

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!