"MORAM DOBRO DA PROCENIM PARTNERA" Milica Pavlović priželjkuje novu ljubav u narednoj godini, a zahteva samo jednu stvar

Ljubavni život Milice Pavlović oduvek intrigira javnost, a pevačica je sada otkrila da u novu godinu ulazi otvorenog srca za novu ljubav.

Milica Pavlović otkrila da u narednoj godini želi novu ljubav
Instagram 

Još uvek se nije desilo da je Milica Pavlović javno predstavila svog partnera. Naprotiv, pevačica se trudi da u centar pažnje dospe svojim pesmama i angažmanom u seriji "Pevačica", dok detalje iz privatnog života vešto čuva za sebe.

Ipak, nije tajna da ljubavni život Milice Pavlović oduvek intrigira javnost. Kako je najavila, u narednoj godini donosi novi album, ponovno pojavljivanje u drugoj sezoni serije "Pevačica", a ne krije da bi volela da joj se dogodi ljubav.

Milica Pavlović ističe da mora bolje da procenjuje partnere.
Instagram 

Milica smatra da je karta uspeha dobar plan, što će primeniti i naredne godine.

- Uspela sam da namestim da mi bude uspešna onoliko koliko mi je ta sama godina dozvolila. Ja sam zadovoljna i sve što se nije desilo, bilo je zbog nepredviđenih okolnosti ili zato što jednostavno nije trebalo da se dogodi - rekla je Milica za 24sedam i dodala da joj potrebno da partner ima strpljenja.

- U novu godinu ulazim čistog i punog srca, otvorena za nove poslove, za nove ljubavi, ova moja već postojeća prijateljstva ali i neka nova, ko zna. Ipak sam ja osoba koja voli da se druži, ali prvo moram dobro da procenim i partnere i prijatelje i saradnike.

Milica Pavlović ističe da će joj odgovarati partner koji ima strpljenja.
Instagram 

Tako da, ako će se neko uhvatiti u koštac sa tim, dobrodošli u novu godinu. Volela bih da ove godine bude nešto bombastično - priznala je Milica i otkrila deo svojih poslovnih planova.

- Ono što sigurno znam da sledeće godine, već u aprilu kreće snimanje nove sezone serije "Pevačica", a pored toga mi izlazi album - rekla je i otkrila da li je spremna da se na platnu totalno transformiše.

- Za dobre pare da - odgovorila je ona, kao iz topa.

Kako za sam doček Nove godine ne nastupa, Milica je za Grand Online otkrila i kako će provesti najluđu noć.

- Planiram porodični ručak, jedan lep, gde će na čelu stola biti moja baka, a zatim, ako mi bude lepo, otići ću na nastup Saleta Matića ili Jelene Rozge. Mada ću raditi svaki dan do same novogodišnje noći, tako da, razmisliću da li ću otići.

Mada, ko zna, dug je taj 31. decembar, a ja ne radim, pa se možda baš sve promeni, a možda i tako treba da počne naredna godina - rekla je Milica Pavlović.

Više fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Milica Pavlović važi za najpoželjniju pevačicu sa domaće javne scene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši