Kada je na malim ekranima prikazana serija "Pevačica" u kojoj je Milica Pavlović debitovala u glavnoj ulozi, mnogi su pohvalili pevačicin "izlet" u glumačke vode.

Interesovanje za seriju bilo je neverovatno, a Milica je jednom prilikom otkrila kako je došlo do toga da se pokaže kao glumica.

- U momentu kada je krenuo ovaj odvratni virus, ja sam od reditelja dobila poziv za kasting za seriju. Tada sam imala dosta slobodnog vremena, pa sam rado prihvatila. Dobila sam jedno parče scenarija i odmah sam to pokušala da izvedem.

Mesec i po dana je trajao sam kasting. Na kraju su mi poslali scenario i ugovor, a ja sam počela sa čitanjem i u jednom dahu sam ga pročitala. Nisam ni shvatila da sam dobila glavnu ulogu, ulogu Ivane.

milica pavlovic
Irena Canić 

Tek tada sam osetila pritisak kada su mi rekli: "Razmisli da li ćeš da prihvatiš", jer sam znala ko će sve od naših glumaca igrati u seriji – rekla je Milica, a potom otkrila kako se snašla pri prvom poljupcu sa glumcem Milošem Timotijevićem.

Ovoga puta, pevačica je otkrila i da je imala ponudu za ulogu u filmu "Toma". Kako kaže, trebalo je da glumi Lepu Lukić, ali je Dragan Bjelogrlić odustao od toga.

milica pavlovic
ATA Images 

- Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane, eto, sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar - ispričala je Milica.

Mlada pevačica ponosna je na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim, kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

dragan bjelogrlic
ATA Images 

- Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram. Objasnili su mi sve - rekla je Pavlovićeva, a zatim se prisetila i anegdota sa istog kastinga.

- Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene, jer mi to nisu rekli - kroz smeh je rekla Milica u jednoj emisiji.

Osim toga, Milica je nedavno otkrila i šta joj je najteže palo kada je reč o seriji "Pevačica".

milica pavlovic
ATA Images/Antonio Ahel 

- Sigurna sam da je deda ponosan na mene, gde god on bio sada i mogu da zamislim kakva bi bila njegova reakcija kada bi me video u prvom kadru. Žao mi je što to nije doživeo - zaključila je Milica.