Milica Pavlović može da se pohvali da, osim što je sjajna pevačica i odlična igračica, podjednako se dobro snalazi i na filmskom platnu, barem ako je suditi po kritikama nakon dugoočekivane serije "Pevačica" u kojoj igra glavnu ulogu.

Mlada pevačica pobrala je sve simpatije i pohvale, ali ono o čemu se posebno pričalo su i njene intimne scene sa Timotijevićem.

Nikome nije promaklo ni kako je reagovala na iste kada ih je prvi put videla na televiziji, a njena reakcija mnogima je bila neodoljiva.

printscreen/instagram Reakcija Milice Pavlović na poljubac sa Milošem Timotijevićem u seriji "Pevačica"

Pevačica je nedavno prokomentarisala i spornu scenu poljupca:

- Nigde u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Verovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to.

- Ni naš prvi poljubac u seriji nisam očekivala. U scenariju je pisalo - prisan zagrljaj - rekla je postiđena Milica tom prilikom.

Sad se na konto cele priče oglasio i Miloš Timotijević i prokomentarisao kako njenu izjavu da "ju je poljubio na prevaru", i opisao kako je sve izgledalo.

Miloš Timotijević prokomentarisao je navode Milice Pavlović.
printscreeen/youtube 

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju. Kada je reditelj rekao: "E ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem - započeo je Timotijević.

Miloš Timotijević tvrdi da je Milici veoma teško bilo na snimanjima.
printscreen/youtube 

- Otišao sam u režiju i rekao im: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su me: "Pa šta ćeš da uradiš?". "Samo joj recite tako", odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno - objasnio je glumac spornu situaciju za "Blic".

Miloš Timotijević tvrdi da Milica ne razume glumački posao.
Irena Canić 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!