Serija "Besa" lagano ali sigurno obara sve rekorde gledanosti, a tome umnogome doprinosi i više nego sjajna postavka glumaca.

Ipak, pored standardne postave, ekipi su se pridružila i neka nova imena, poput Relje Popovića, lepe makedonske glumice Kamke Točinovski, ali i slovenačke glumice Katarine Čas čije su vrele scene sa Timotijevićem nešto o čemu ne prestaje da se bruji.

Katarina Čas izgradila je karijeru na Zapadu.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, ukoliko vam je njen lik poznat i sigurni ste da ste je već videli u nekom velikom holivudskom blokbasteru - u pravu ste. Lepu Katarina igrala je rame uz rame sa Leonardom Dikapriom i Margo Robi u "Vuku sa Vol strita".

Sada je gledamo u "Besi" kao Laru Pirš koja se u seriji susreće sa inspektorom Petritom Kocijem s kojim ima seksi scenu u autu. Ispostavlja se da Koci i nije tako odan suprug i da je lako obnovio aferu sa lepom Larom.

Inače, Katarina je uveliko izgradila svoje glumačko ime na zapadu. Svoju prvu ulogu dobila je sa 13 godina u slovenačkom TV filmu "Pakleni plan". Nakon pojavljivanja u nekoliko TV serija, usledila je prva značajnija uloga u crnoj komediji "The Guard", inače međunarodnom, višestruko nagrađivanom igranom filmu irskog reditelja Džona M. Mekdonaha.

Katarina Čas igrala je i sa Leonardom Dikapriom i sa Al Paćinom.
Shutterstock 

Upravo ovaj film Katarini je otvorio vrata Holivuda nakon čega je usledio film sa Leonardom Dikapriom, a potom je imala i ulogu u filmu "Deni Kolins" sa Alom Paćinom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji još fotografija glumice Katarine Čas koju trenutno gledamo u seriji "Besa".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!