Premijera nove sezone serije "Besa" prikazana je sinoć na filmskom festivalu "Black nights" u Talinu u Estoniji, gde je prisustvovala i Kaja Kalas, premijerka Estonije.

Serija je premijerno emitovana u Estoniji jer su pojedine scene snimljene upravo u ovoj državi.

Relja je na svom Instagram profilu objavio trejler u kojem se prikazuje njegova scena, a u novoj sezoni serije pojaviće se u ulozi momka sa beogradskog asfalta.

relja popovic
ATA Images 

- Za kraj godine najbolja serija ove godine! Da li ste spremni za novu sezonu serije "Besa"? Da li na osnovu trejlera mislite da glumim negativca ili ne? - naveo je on u opisu videa kojim je oduševio svoje pratioce.

Relja je nedavno progovorio o svojoj roli u "Besi".

- On pomalo naivno upada u jedan niz problema iz kojih misli da će se mnogo lakše izvući nego što je zapravo moguće - objasnio je on za IDJTV.

relja popovic i nikolija
ATA Images 

Reper nije glumu u svoj život uveo samo kao hobi, već je planirao i dublje da joj se posveti, pa je, nakon što je završio Fakultet za medije i komunikaciju, upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti.

- Moja majka kaže da sam pokazivao interesovanje i kada sam bio mali, ali prvi kontakt sa glumom sam imao u šestom razredu osnovne škole kada sam počeo da pohađam časove kod glumca Andreja Šepetkovskog - prisetio se Relja jednom prilikom.

Svoje glumačko umeće pokazao je ulogama u filmu "Dremano oko", "Obični ljudi", "Parada" i TV seriji "Folk".

Film "Obični ljudi" prikazan je na Kanskom festivalu, a pevač je za ulogu u njemu dobio nagradu "Srce Sarajeva" za najbolju mušku ulogu, kao i nagradu za najboljeg glumca na festivalu u Kotbusu.

Relju ćemo ponovo gledati u glumačkim vodama, a osim toga, njegov biznis koji je nedavno razvio postaje sve popularniji među mlađom populacijom.