Iako je popularnost stekao kao član grupe "Elitni odredi" koju je osnovao sa Vladom Matovićem, Relja Popović želeo je da se bavi glumom. Uprkos hitu "Moja jedina" koja je svetlost dana ugledala 2008. godine i Reljinu muzičku karijeru vinula visoko, pevač je 2015. godine započeo samostalnu karijeru.

Svoje glumačko umeće pokazao je ulogama u filmu "Dremano oko", "Obični ljudi", "Parada" i TV seriji "Folk".

Film "Obični ljudi" prikazan je na Kanskom festivalu, a reper je za ulogu u njemu dobio nagradu "Srce Sarajeva" za najbolju mušku ulogu, kao i nagradu za najboljeg glumca na festivalu u Kotbusu.

relja popovic
ATA Images 

Reper nije glumu u svoj život uveo samo kao hobi, već je planirao i dublje da joj se posveti, pa je, nakon što je završio Fakultet za medije i komunikaciju, upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti.

- Moja majka kaže da sam pokazivao interesovanje i kada sam bio mali, ali prvi kontakt sa glumom sam imao u šestom razredu osnovne škole kada sam počeo da pohađam časove kod glumca Andreja Šepetkovskog - prisetio se Relja jednom prilikom.

Pre nego što je završio srednju školu povređen je u pucnjavi, a lekari su mu tada jedva spasili život. Morali su da mu izvade bubreg i slezinu, ali na sreću, uspeo je da se oporavi.

Osim muzike kojom se danas bavi, Relja je pre nekoliko meseci pokrenuo biznis koji je doživeo veliku popularnost. Naime, Relja je odlučio da pokrene svoju liniju garderobe pod nazivom "Made in BLKN".

Relja je istakao da je veoma dugo i predano radio na garderobi koja je u prodaju stupila 6. aprila ove godine.

- Ovo je projekat na kom smo jako dugo radili i za koji verujem da ćete voleti da nosite. Jedva čekam da vidite, probate i uživate u "made in blkn" garderobi - napisao je Popović u opisu snimka u kojem je najavio svoj brend.

Inače, ova kolekcija je mnogim dizajnerima zapala za oko, a Relja je jednom prilikom prokomentarisao tu činjenicu.

- Ja nikome, što se kaže, ne kradem hleb. U svetu to tako funkcioniše, pa je sasvim normalno da američki reperi kreiraju neki svoj brend ili da imaju kolaboracije sa nekim drugim brendovima - istakao je Relja za "Alo Vip".

- To nije ništa čudno. Ja nisam postao kreator. Ja sam sa svojim timom postao deo jedne ideje.

Odevne komade Reljinog brenda možete naručiti putem sajta "blkn.rs", a na njihovoj Instagram stranici možete pogledati koliko su poznate ličnosti zaluđene ovim komadima.