Dok ovih dana u medijima bruji vest da Relja Popović vara Nikoliju, kao i o njegovoj potvrdi da ima novu devojku, čini se da ovaj popularni par ipak ima stabilan odnos. Iako nismo često imali priliku da od ovog dvojca čujemo detalje iz njihovog odnosa, Relja i Nikolija su se davnih dana složili u jednom: brak nije garancija ljubavi.

- Mislim da za ljubav nije potreban ugovor, nego dogovor, razumevanje, poštenje, iskrenost, nedvosmislenost, strast, sloboda i mir - rekao je Relja jednom prilikom u intervjuu za magazin "Hello".

- Iako je venčanje samo po sebi lep čin, brak nije garancija ljubavi. Bez braka, u ljubavi čovek je srećan, a bez ljubavi u njemu nije. U jednom trenutku ljubav možemo da ozvaničimo brakom, ali moja jedina namera je da u svakom momentu sačuvamo ljubav, sačuvamo nas - pričala je Nikolija svojevremeno.

Nikolija Jovanovic i Relja Popovic
ATA Images 

Popularni par danas ima dve ćerke i trude se da svoju privatnost čuvaju samo za sebe, iako u braku imaju sitne svađe.

Ipak, malo ko zna da je Nikolija bila srećna u ljubavi i pre Relje Popovića. Pevačica je tada živela u Grčkoj i tokom studija upoznala je NBA zvezdu Atanasisa Adetokumba sa kojim je ubrzo uplovila u vezu. Njihova veza trajala je dve godine, Nikolija je redovno odlazila u Ameriku kod njega, dok je Vesna Zmijanac podržavala njihovu vezu.

Atanasis Adetokumba
Profimedia 

Ipak, kraj ove ljubavi dogodio se 2014. godine kada je Atanasis želeo sa Nikolijom da započne zajednički život u Njujorku, dok je pevačica ipak želela da se posveti karijeri u Srbiji. Ubrzo nakon toga, usledila je duetska pesma "Alkohola litar" sa tadašnjom grupom "Elitni odredi" a kako se navodi, snimanje spota bio je trenutak kada su između Nikolije Jovanović i Relje Popovića "sevnule varnice".

Više fotografija Atanasisa Adetokumba pogledajte u galeriji:

Profimedia Atanasis Adetokumba