Milica Pavlović ponovo je uspela da samo jednom objavom napravi pravi boom na Instagramu.

Lepa pevačica je čestitala Božić pravoslavnim vernicima i tom prilikom podelila fotografije sa glumcem Milošem Timotijevićem sa kojim je igrala u veoma gledanoj seriji "Pevačica".

Popularni glumac odlučio se za plavo karirano odelo i teget rolku, a lepa pevačica ostavila je bez daha svojim izborom. Beli sako i pantalone upotpunila je potpuno providnom rolkom sa šljokicama ispod koje nije nosila brushalter, a njihovo izdanje ostavilo je sve bez teksta.

Na jednoj fotografiji pozirali su zagrljeni sa ogromnim osmesima na licima, što je istog trenutka pokrenulo lavinu komentara ispod objave.

Fanovi su bili oduševljeni onim što vide, ali i radoznali da li Milicu i Miloša vezuje nešto više od prijateljstva.

"Pa da li su oni u vezi..??", "Divni ste, napokon", "Kako stojite jedno drugom", "Joj kakvi ste", "Milice, kad ti kažem to je to, a i sama znaš da ti neki takav pristaje", "Kako ste zgodni i lepi", "Meni se čini tako stvarno", "Prelepi", "Idealan par"... samo je delić onoga što se moglo pročitati ispod fotografija.

Međutim, iako je Miloš jedan od poželjnijih glumaca na domaćoj sceni, a Milica Pavlović definitivno jedna od najlepših pevačica, te je logično zašto su mnogi pomislili da su se između njih rodile emocije, istina je da ih veže samo jako drugarstvo.

Miloš Timotijević je godinama u srećnom braku sa Dunjom Galić za koju kaže da je zaslužna što danas ima tako uspešnu karijeru.

Miloš Timotijević progovorio je nedavno o saradnji sa Milicom Pavlović.
pritnscreen/youtube 

- Moja karijera krenulaje uzlaznom putanjom kada sam upoznao suprugu - bio je iskren Timotijević govoreći jednom priklikom za beogradske medije.

Sa druge strane, Milica je nedavno izašla iz veze sa zgodnim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem kog je krila od očiju javnosti, a sa kojim se nekoliko puta mogla videti u Beogradu. Ipak, da stvari nisu dobre dalo se naslutiti kada se nije pojavio na njenom gala rođendanu, nakon čega se saznalo da su raskinuli.

Milica PAvlović nedavno je raskiula vezu sa Nikolasom Saveljićem.
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Uzrok je, kako se tvrdilo, udaljenost, ali i brojne obaveze, ponajviše zbog snimanja serije.

Sama pevačica je u brojnim intervjuima govorila koliko joj je značila podrška Timotijevića, čak i kada je to značilo da su neke stvari išle mimo onoga što je očekivala.

Milica Pavlović progovorila je o spornim scenama poljupca u seriji Pevačica.
pritnscreen/youtube 

Još uvek mnogi komentarišu koliko se postidela samo gledajući scenu poljupca u seriji, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta ukoliko ste propustili, a jednom prilikom pevačica je prokomentarisala i spornu scenu.

printscreen/instagram Reakcija Milice Pavlović na poljubac sa Milošem Timotijevićem u seriji "Pevačica"

- Nigde u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Verovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to.

- Ni naš prvi poljubac u seriji nisam očekivala. U scenariju je pisalo - prisan zagrljaj.

Milica Pavlović je govorila da ju je Miloš Timotijević poljubio na prevaru.
printscreeen/youtube 

S obzirom da joj je serija "Pevačica" bila prvi glumački poduhvat, te da joj je bilo neprijatno da određene scene radi, glumac je morao da pribegne "lukavstvu" što je nedavno i sam prokomentarisao:

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju. Kada je reditelj rekao: "E ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem - započeo je Timotijević.

Miloš Timotijević nedavno je prokomentarisao kako je uspeo da "prevari" Milicu Pavlović na snimanju "Pevačice".
pritnscreen/youtube 

- Otišao sam u režiju i rekao im: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su me: "Pa šta ćeš da uradiš?". "Samo joj recite tako", odgovorio sam im. Kada su joj to rekli, ona se opustila, krenuli smo da snimamo scenu i ja sam je samo poljubio. I to je bilo to. To jeste trik, ali nije prevara. Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno- objasnio je glumac.

Miloš Timotijević je rekao da je Milica Pavlović vrištala posle svakog poljupca na snimanju "Pevačice".
printscreen/youtube 

Inače, Milica je pre ponude za "Pevačicu" imala još glumačkih ponuda i to od Miloša Bikovića, te nije isključeno da ćemo je videti u budućnosti u još nekom ostvarenju tog tipa, ko zna, možda i opet sa Timotijevićem u nekoj od glavnih uloga, jer su, barem po mišljenju fanova sjajan par.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!