Srbija možda još nije izabrala predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji, ali naše komšije, Italijani, jesu, a pobedu je na 72. muzičkom festivalu Sanremo odneoatraktivni dvojac, pevači Mamud i Blanko.

Zapravo, Mamuda sigurno znate još iz 2019. godine, kada je takođe predstavljao Italiju i pesmom "Soldi" osvojio visoko 2. mesto na Evroviziji u Tel Avivu. Mnogi su neosvajanje prvog mesta smatrali najvećom greškom, a čini se da će sada u Torinu pokušati da vrate izgubljeno.

Mahmud i Blanko Brividi predstavljaće Italiju na pesmi Evrovizije.
pritnscreen/youtube 

29-godišnji Alesandro Mamud i 19-godišnji Blanko već su postali miljenici publike, a nakon što se na internetu pojavila pesma "Brividi", mnogi su mišljenja da su čak i bolji od Maneskina.

Mamud je u svojoj domovini postao poznat nakon učestvovanja u italijanskom X faktoru, iako tu nije postigao značajniji uspeh.

Mahmud i Blanko Brividi već su postali miljenici publike.
printscreen/youtube 

Komentari podrške na Jutjubu samo se ređaju, a priča se da bi Italija i ove godine mogla da odnese titulu najzgodnijih predstavnika.

Takođe, i njih kao i njihove prethodnike "Mansekin" karakteriše neobičan stil oblačenja, a da li će i oni postići svetsku slavu kao Manseskin, ostaje da vidimo, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mamud i Blanko su ovogodišnji predstavnici Italije na pesmi Evrovizije, a u nastavku pogledajte još njihovih fotografija.

Njima je Evrovizija otvorila vrata svetskog šoubiznisa, a Damiano David još uvek je internet senzacija. Inače, u poslednje vreme se šuškalo o psihičkom stanju pevača koji se proteklih meseci ponašao više nego bizarno.

Često se našao i na meti kritika jer je gotovo pa ismevao samoubice, i ostavljao kriptične postove koji su zabrinuli fanove. Potom je nestao sa mreža, da bi konačno objavio fotografiju sa devojkom Đorđom Soreli, nakon čega su krenule priče da par planira da stane na ludi kamen.

Damiano David dugo je bio neaktivan na mrežama, da bi onda objavio fotografiju sa devojkom Đorđom Soreli.
pritnscreen/instagram 

Povodom svega se nisu oglašavali, a Maneskin je nedavno počeo ponovo sa nastupima, a neka od njihovih najboljih izdanja tokom protekle godine pogledajte u galeriji na kraju teksta:

Shutterstock, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Pogledajte neka od najboljih izdanja Manseskina tokom protekle godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!