Damiano David nedavno je zabrinuo fanove kada je potpuno nestao sa mreža.

Obožavatelji su, kao i uvek razvijali teorije, a s obzirom da je pevač nabacio koji kilogram, što se dalo primetiti po poslednjoj fotografiji, ali i zbog problematičnog ponašanja u poslednje vreme, mnogi su bili ubeđeni da se konačno posvetio mentalnom zdravlju, te da se ugojio zbog antidepresiva.

Doduše i sam je Damiano dao "materijal" za priču zbog onoga što je napisao ispod objave:

"Prestanite da paničite! Nisam izgubljen, samo sam uzeo par dana za sebe i mislim da je zdravo nekad ugasiti telefon".

Damiano David zabrinuo je fanove kada je nestao sa mreža.
printscreen/instagram 

Sada je zgodni Italijan ponovo sve iznenadio kada je prvi put objavio selfi sa devojkom, odnosno verenicom Đorđom Soreli sa kojom je već 4 godine, iako se na mrežama mogla naći samo jedna zajednička fotografija.

Uz selfi je samo napisao "Čestitam", a iako nje poznato na čemu, neki su pomislili da je u pitanju još jedna godišnjica veze.

Takođe, kako piše italijanski "Dilei" uveliko se šuška da je par konačno spreman na "korak dalje" u vezi.

Damiano David prvi put je objavio fotografiju sa verenicom Đorđom Soreli.
pritnscreen/instagram 

Naime, primetno je da Maneskin u poslednje vreme prati i lepa Đorđa što ranije nije bio slučaj. Damiano se po rečima izvora ne odvaja od svoje devojke, a uveliko traže kuću u Rimu gde će nastaviti svoj život.

"Živela sam 6 godina sama i dosta mi je. Spremna sam na sledeći korak, želim svoju porodicu, zajednički život", rekla je influenserka i aktivistkinja nedavno, čime su se dodatno podgrejale priče o zajedničkom životu.

Đorđa Soreli kaže da je spremna za zajednički život.
pritnscreen/instagram 

Izvori tvrde da je i Damiano spreman da kaže "sudbonosno da" jer je siguran da je Đorđa "ta".

Damiano je na selfiju ljubi u čelo, a lepotica nije skidala osmeh sa lica. Oboje su bili elegantno obučeni, zbog čega su teorije otišle toliko daleko da se sumnjalo i da se par već venčao. Ipak, to su za sada samo glasine.

Ipak, poznajući Damiana, nikoga ne bi iznenadilo da, kada do toga zaista dođe, sve se obavi u tajnosti, a još fotografija lepe Đorđe, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!