Kultna serija "Čuvari plaže" proslavila je tada relativno anonimnu glumicu  Jasmin Blit koja je preko noći postala planetarno popularna.

Početkom 90-ih godina zanosnu crnku mogli smo videti kako u crvenom kupaćem kostimu trčkara na plaži s bujnom Pamelom Anderson, a već tada bila je na glasu novog seks simbola.

Međutum, kkao to često biva, popularnost ju je uzela pod svoje pa je glumica ubrzo upala u svet droge, a s Holivudom se pozdravila pre više od 20 godina.

Godine 2000. uhapšena je zbog vožnje pod uticajem opijata, kada su joj policajci pretražujući vozilo pronašli skriveni kokain, a istraga je nastavljena i u hotelu u kojem je boravila i tamo su našli još zaliha iste droge. Jasmin je tada završila na sudu, a na kraju joj je dobila dve godine uslovne kazne i 100 sati društveno korisnog rada.

Jasmin je slavu stekla serijom "Čuvari plaže"
Shutterstock 

Glumica je već na početku priznala krivicu i nije krila da je konzumirala drogu.

''Krajem 1999. prestala sam da ličim na sebe. Nekad sam bila devojka s oblinama, ali onda sam i to izgubila. Prijatelji su mi govorili da izgledam kao vanzemaljac, imala sam samo 49 kilograma'', izjavila je tada glumica.

Jasmin je 2000. godine uhapšena zbog konzumiranja droge
OHPIX © PIX / KADENA / Profimedia 

"Svesni pokušaji da se klonim droge sada su deo mog života i uvek će biti", priznala je ova nekadašnja popularna glumica svesna svojih poroka i uzroka uvenulog izgleda, ali u nadi da će se vratiti na put stare slave.

Jasmine se tada prijavila u kliniku za odvikavanje zbog zvisnosti u Malibuu, a tamo je upoznala Pola Kerita, vlasnika striptiz-kluba.

Zaljubili su se na prvi pogled i venčali 2002. Danas se retko kada pojavljuje u javnosti, a u javnost su procurile fotografije na kojima Jasmin izleda znatno drugačije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!