Preksinoć je u Madridu održana premijera drugog dela poslednje sezone popularne Netfliksove serije "La casa de papel", a ujedno je organizovano i oproštajno veče.

Crvenim tepihom su prošetali glavni glumci, a zvezda večeri bila je glumica Ursula Korbero, koja u pomenutoj seriji tumači lik Tokio.

Naime, Ursula je pozirala u naizgled jednostavnoj crnoj haljini do poda, ali ono što je ovoj kombinaciji dalo posebnu dozu seksepila bili su prorezi na bokovima.

Ursula Korbero oduševila kreacijom na crvenom tepihu.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovaj neobičan detalj savršeno je naglasio njenu figuru, a ceo stajling upotpunila je upečatljivim srebrnim minđušama i neobičnom frizurom.

Fotografiju sa ovog događaja podelila je i na svom Instagramu i u rekordnom roku prikupila je blizu tri miliona lajkova oduševljenih fanova.

"Hvala svima za sinoć, bio je pravi san oprostiti se od "La casa de papel" onako kako zaslužuje", napisala je glumica.

"Kraljica", "Prelepa si", "Ne mogu da skinem pogled s tebe", "Blistaš", "Odužimaš dah u ovom izdanju", samo su neki u moru komentara ispod slike.

Podsetimo, serija o pljačkašima nacionalne fabrike novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela je da se emituje 2017. godine na španskoj televiziji, a globalnu popularnost je stekla nakon što je njen potencijal prepoznao Netflix i preuzeo dalju produkciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!