Hrvatski glumac Luka Peroš koji je stekao svetsku slavu ulogom pljačkaša Marseillea u hit-seriji "La Casa de Papel" na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa seta na kojoj pozira sa srpskim kolegom, glumcem Darkom Perićem.

"Helsinki kaže: "Još četiri tjedna, kume", napisao je Peroš u opisu objave kojom je najavio petu, ujedno i poslednju sezonu ultra popularne španske serije, a pritom je dodao i heštegove "brat" i "porodica".

"Idemo kume! Boom!" komentarisao je Perić koji glumi Helsinkija, a fotka je raspametila fanove serije i skupila desetine hiljada lajkova.

Nedavno je objavljen i oficijalni trejler poslednje sezone koja će, kako je najavio Netflix, biti podeljena u dve polusezone. Prvih pet epizoda biće dostupno 3. septembra, a drugih pet 3. decembra ove godine.

Serija o pljačkašima nacionalne fabrike novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela je sa emitovanjem 2017. godine na španskoj televiziji, a globalnu popularnost stekla je nakon što je njen potencijal prepoznao Netflix koji je preuzeo daljnju produkciju. Globalno se emituje pod nazivom "Money Heist".

U kasnijim sezonama grupa pljačkaša, koji se umesto vlastitim imenima nazivaju imenima gradova, ponovo se okupila i krenula u novi poduhvat, pljačku španske nacionalne banke, gde su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.

la casa de papel nova sezona
Youtube