"La Casa De Papel" brzo je postalo jedna od najpopularnijih Netfliksovih ostvarenja sa milionima fanova širom sveta.

Od samog početka prikazivanja, serija je gotovo preko noći postala je svojevrsni fenomen, a interesovanje se ne smanjuje ni sada kada je prikazan prvi deo poslednje sezone.

Zvezde serije stekle su obožavatelje širom sveta, koje zanima svaki njihov korak, a jedan od onih za koje su se posebno zanimali je i Pedro Alonso koga danas na Instagramu prati preko 5 miliona ljudi.

Međutim, ono što je zanimljivo je da je Pedro već neko vreme u sklanoj vezi sa našom devojkom, odnosno Parižanskom srpskog porekla Tatjanom Đorđević.

pedro alonso u vezi je sa srpkinjom
JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

50-godišnji glumac često deli njihove zajedničke trenutke, u intervjuu za Vanity Fair otkrio je i da je njihova priča počela pre dve godine.

"Kada sam je prvi put sreo, počeli smo da razgovaramo, bez zavođenja. Na kraju sam joj dao broj telefona za slučaj da poželi da ostane u gradu, a ostalo je istorija", otkrio je glumac.

Tatjana je inače rođena u Srbiji, a bavi se slikarstvom i hipnoterapijom. Poznata je pod nadimkom Trixie Jambass, par se često zajedno pojavljuje na premijerama i crvenom tepihu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Devojka Pedra Alonsa