Slavni pevač Džastin Timberlejk nebrojeno puta se našao na meti kritika što nije ništa čudno s obzirom da mu je život pun skandala. Ipak, ovog puta na njega su se obrušili korisnici društvenih mreža zbog jedne stvari koja nikad do sada nije bila "na tapeti" - zbog njegovog izgleda.

Džastin Timberlejk našao se na meti kritika zbog izgleda.
Shutterstock 

Podsetimo, Džastin je svetsku slavu stekao još kao dečak u "Mickey Mouse" klubu, zajedno sa Britni Spirs, sa kojom je kasnije i uplovio u vezu.

Pevač je pre toga postao san snova mnogih zahvaljujući dečačkom bendu NSYNC, jednoj od najpopularnijih grupa kasnih devedesetih. 

U vrh popularnosti lansirao ga je i grubi raskid sa Britni, kada ju je javno optužio da ga je varala, iako je, kako se kasnije ispostavilo, sve bila laž, što je i dokazano, a on je na raskidu masno zaradio.

Džastin Timberlejk zaradio je na raskidu sa Britni.
Shutterstock 

Ipak, "smirio se" kraj Džesike Bil nakon nekoliko godina veze. Pričalo se da je ona potpuno zapostavila glumačku karijeru da bi bila sa Džastinom, a njihov brak je nekoliko puta bio na staklenim nogama zbog afera koje mu je Džesika praštala. Džastin je bio "lepi dečko Holivuda", a Bil nikad nije krila koliko je facinirana svojim suprugom, te ne čudi što je prelazila preko svih prevara. 

Džastin Timberlejk smirio se kraj Džesike Bil.
Instagram 

No, ovog puta, Džastin nije podigao prašinu novim bračnim skandalom, već izgledom. Naime, on se pojavio u jednom videu o pevačici Tejlor Svift povodom dodele nagrada "Innovator". Mnogima je zapao za oko njegov izgled, i nisu ga štedeli u komentarima.

"Jednostavno užasno", "Šta se desilo ovom čoveku?", "Jedva sam prepoznala Timberlejka", "Da li je to Timberlejk ostario preko noći sa 42 ili je loša operacija", "Morala sam dva puta da pogledam da shvatim da je Džastin u pitanju", "Kako loše Timberlejk izgleda, ovo je neverovatno"...

I zaista, ukoliko pogledate njegove poslednje fotografije ili snimke na Instagramu, ne čudi što se sticao utisak da se pevač "drži". Ipak, kada se sklone filteri i posebno studijsko svetlo, jasne su promene na njegovom licu, a da li je rezultat "starenja" ili loših intervencija kod plastičnog hirurga, ne zna se, jer se Timberlejk, očekivano, nije oglašavao povodom svega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!