Britni Spirs dočekala je konačno svojih 5 minuta.

Nakon što je konačno oslobođena starateljstva nakon 13 godina, rešila je da progovori o svima koji su se svih ovih godina o nju ogrešili.

Najpre je prokomentarisala svog oca, ne štedeći reči, a potom je usledio šah-mat i sa rođenom sestrom, jer se pokazalo da je lagala kada je tvrdila da je bila uz nju, kao i da nije koristila njen novac.

Sada je na naplatu dugova došao i njen bivši dečko i velika ljubav Džastin Timberlejk.

Naime, iako je pevač pružio podršku bivšoj devojci nakon što je dokumentarac o njenom životu ugledao svetlost dana, očigledno je da stare rane ipak nisu zarasle, te da mu Britni nikad nije oprostila neka poniženja kojima ju je izložio.

britni i dzastin nekada
Shutterstock 

Pomenuti dokumentarac "Framing Britney Spears", govori trogodišnjoj vezi Džastina i Britni, početkom 2000-ih, a u tim segmentima Timberlejk je prikazan kao negativac. Izgleda da je Džastin imao određenu korist od veze sa Britni, dok je pevačica u tom periodu prolazila kao "bosa po trnju". Na primer, u filmu je prikazan jedan snimak radio emisije u kojoj Džastin priča o njihovom seksualnom životu, dok je Britni očigledno neprijatno. U isto vreme, mediji su bili surovi prema pevačici, sramoteći je na svakom koraku.

dzastin je profitirao na britni spirs
Shutterstock 

Dok su mediji direktrno i indirektno Britni predstavljali kao devojku lakog morala, Džastin je za to vreme veličan, što je pevač iskoristio za razvoj svoje solo karijere. Pevač se kasnije izvinio, ali je sada Britni zadala finalni udarac.

Na svom Instagramu objavila je video na kom đuska u sličnoj odeći kao u spotu za pesmu "Cry me a river" koju joj je Timberlejk posvetio.

"Malo sam razmišljala dok sam snimala ovaj video... Hmmmm nešto mi izgleda poznato... Kapa... Čekaj, izgledam kao ona devojka u spotu Džastina Timberlejka sa kapom u "Cry Me A River!" O, s***e, to sam JA! Ja sam Britni Spirs? Valjda zaboravljam to ponekad", napisala je pevačica i nastavila.

"O, s***e, u ovom videu izgledam kao doktor sa tim belim mantilom… Možda sam ja doktor ... Mislim ko glumi koga? Mislim, moj brat nosi takvu kapu ... Ali čekaj, suknja ... Nisam suknju nosila dugo. Da li sam ja zaista Britni Spirs?" napisala je ispod objave.

Naravno, fanovima nije trebalo dugo da saberu 1 i 1 i dođu do zaključka o čemu se radi.

"Ona ih proziva. Drago mi je što to vidim", "Bravo za drsku Britni", "Osoba koja vraća svoj identitet nakon što joj je ukraden više puta. Ovo je veličanstveno. Um joj je vrlo snažan", "Sve ih samelji Britni", "Drago mi je što se napokon smeje", "Sve ih razotkrij", samo su neki od komentara podrške, a nakon prozivke za svoju nekadašnju veliku ljubav, ne sumnjamo da će se na tapetu naći i drugi koji su tokom svih ovih godina na njoj zarađivali, a nisu joj pružili pomoć kada joj je bila potrebna.