Pop zvezda Britni Spirs od 2004. do 2007. godine bila je u braku s Kevinom Federlajnom, a zajedno su dobili dvojicu sinova - 2005. Šona, a godinu dana kasnije Džejdena.

Svi znamo da su te godine za popularnu pevačicu bile itekako turbulentne, a jedan je od skandala bio povezan i uz njenu decu.

Naime, sećamo se kada je Britni Šona sa samo četiri meseca držala u krilu dok je vozila automobil. Javnost se pobunila čim su fotografije dospele u javnost, a ona je tada izjavila kako je istu stvar i ona sama radila sa svojim ocem i da u tome ne vidi ništa loše.

britni spirs sa sinovima
CWNY / Backgrid USA / Profimedia 

Tada je privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima, a godinama nakon toga se zbog cele situacije sa mužem našla na sudu.

Na posletku, 2019.godine je 70 posto starateljstva pripalo Kevinu, a 30 posto Britni. Danas njihovi preslatki dečaci nisu više mali, iako ih se svi sećamo iz najmlađih dana.

16-godišnji Pon Preston i 15-godišnji Džejden već su veliki momci, a sada je u javnost dospela njihova najnovija fotografija. Na svom Instagramu ju je objavio prijatelj njihovog oca Kevina, Edi Morales, a na jednom videu je pokazao i Džejdena kako svira klavir.

prtinscreen/instagram, Instagram Pogledajte kako su sinovi Britni Spirs izgledali nekad, a kako danas.

Podsetimo, Britni Spirs je godinama živela u svojevrsnom zatočeništvu što je otkrio i dokumentarni film "Bitka za Britni: Obožavatelji, novac i starateljstvo".

Njen otac tvrdi da pop princeza boluje od demencije, što je navodno bio razlog njegovog zahteva za starateljstvo nad njom, ali njeni obožavatelji mu ne veruju, već smatraju kako je time samo hteo da se dokopa novca svoje ćerke.

Nakon svega sud je ipak pre nekoliko dana odobrio zahtev advokata pevačice i oduzeo njenom ocu starateljstvo, što je Britnina velika pobeda te će napokon moći da kontrolše svoje finansije i privatni život.

Sudija Brenda Peni suspendovala je 69-godišnjeg Džejmsa Spirsa kao staratelja i rukovodica njene imovine vredne 60 miliona dolara, za šta se Britni borila još od 2008. godine.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia, Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Britni Spirs

Britni je danas u srećnoj vezi sa verenikom Semom Ašgarijem te više nije sklona skandalima kao nekad, ali brojni obožavatelji su i dalje zabrinuti za nju.

Tome u prilog svakako idu njene čudne objave na društvenim mrežama na kojima često igra s razmazanom šminkom oko očiju i izgubljenog pogleda. Da ne govorimo o golišavim fotografijama kojima je proslavila konačnu slobodu.