Britni Spirs konačno je oslobođena nakon što je provela 13 godina pod strogim nadzorom. 

Njen otac skinut je sa mesta staratelja nakon višegodišnje agonije koju je pevačica preživaljavala.

Mesecima su u medije dospevale informacije o tome kako je Britni tretirana, i koliko ju je oštetila rođena porodica. Pevačica je kriptičnim postovima sve vreme pokazivala da stvari nisu dobre, sve do pre nekoliko dana kada je konačno stigla presuda u njenu korist.

Podsetimo, Britni tokom trajanja starateljstva nije smela da vozi automobil, upravlja društvenim mrežama bez nadzora, upravlja sopstvenim novcem i slično. 

britni spirs nije smela da radi neke stvari tokom starateljstva
Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, pevačica je sada prvi put uslikana u javnosti radeći nešto u čemu je nekad uživala, a nije mogla 13 godina. U pitanju je vožnja automobila i premda će vam se možda učiniti da to nije ništa posebno, pomislite samo na situaciju da toliki period ne možete da radite nešto tako benigno?!

britni spirs vozi automobil
Jvshvisions / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očevici tvrde da je pevačica bila dobro raspoložena i da je slušala muziku u automobilu, te da je više nego zahvalna što je ponovo uzela volan u ruke, ne samo kad je u pitanju automobil već i kada se radi o njenom životu.

Pevačici se konačno dešavaju lepe stvari - verila se za svog dečka, fitnes instruktora Sema Asgarija, a oslobađanje od presude i veridbu proslavili su na Maldivima, a nedavno je objavila i da piše knjigu o ubijenoj devojci za koju je, kako se tvrdi, našla inspiraciju u sopstvenom životu.